Това куче разплака Интернет! Вече повече от седмица той стои пред вратата на болница, където стопанинът му е умрял и… (СНИМКИ)

0
1538

За предаността на кучетата се носят легенди. Те непрекъснато ни показват какво означава истинското приятелство и са ни верни докрай.  Историята на лабрадора Тото обиколи социалните мрежи и предизвика хиляди коментари.  Шестгодишното куче вече повече от седмица лежи пред вратата на болница Hospital Pablo Soria в Аржентина и предано чака стопанина си, който, за съжаление, няма никога да дойде и да го прибере.  Кучето било докарано в болницата по молба на неговия собственик. Той искал да се прости с любимия си приятел, преди да умре. И ето, че си отишъл, но животното останало пред болницата.

Пред Daily Mail местните разказват, че Тото се държал добре и дори позволявал да го погладят, но отказвал да помръдне от мястото. “Сякаш вярва, че стопанинът му все някога ще излезе през вратата и ще го прибере у дома”, разказва служител на болницата.  Зоозащитниците опитват да намерят нов дом на кучето, но предупреждават, че новия стопанин трябва внимателно да следи за животното. Според тях има риск да избяга и отново да се върне пред болницата.  https://www.blitz.bg

  1. ЧОВЕЩИНА: Бездомният Белчо бе спасен от Соня Васи /СНИМКА/
  2. Куче пътува всеки ден само в трамвай и слиза на определена спирка
  3. Притежаването на куче подмладява с 10 г.
  4. Вижте кои са най-умните породи кучета в света
  5. Майка на 2 деца кърми куче (снимка+видео)
  6. Изборът на куче издава какъв е мъжът в леглото
  7. Най-скъпото куче е мастиф, продаден за 1,2 млн. евро
  8. Най-грамадното куче на света
  9. Кучетата помагат повече от лекарствата за сърце
  10. ИСТОРИЯ И РАЗМНОЖАВАНЕ НА ПОРОДАТА БАСЕТХАУНД