Тайните на тайландските секс богини (18+)

0
1900

Тайланд е страна, известна с екзотичната флора и фауна, белите пясъчни плажове и топлия Индийски океан, златните храмове и дворци.

Но има нещо, което прави тази страна необичайна и я отличава коренно от останалите с подобни културни и природни забележителности, а именно – секстуризмът.

Азиатската перла е рай за представителите на силния пол. Тук наемането на местно момиче – за нощ, за уикенд или за седмица – е сведено до най-обикновена услуга. Но каква е тайната на тайландските жени, защо всички мъже бленуват да прекарат поне една бурна нощ в обятията им?!

Истината е, че тайландките не притежават преимущества и качества, които останалите жени да нямат – те разполагат единствено и само с телата си. Но това, което ги отличава от останалите представителките на нежния пол, е силното желание да доставят неземно удоволствие на своя партньор. Тайландските жени могат да накарат всеки мъж да се влюби в тях само с един поглед, изпълнен с обожание.

Ето как да доставите неземно удоволствие на партньора си!Създайте необходимата атмосфера с помощта на ароматни свещи и етерични масла. Накарайте партньора си да се отпусне колкото се може повече. След това пуснете в действие тайното си оръжие – страстни целувки, но не само по устните, а по цялото му тяло. Натрийте ръцете си с благовонни или етерични масла, което освен че улеснява движението на ръцете ви по кожата на партньора, действа възбуждащо върху мъжките сетива с уханието си. След това преминете към масаж „тяло в тяло“, което ще доведе партньора ви до състояние на екстаз.

Голям ефект на възбуда ще постигнете, ако помолите партньора ви да затвори очи, а вие започнете да галите цялото му тяло с перце или друг приятен за допир предмет. Задържайте се по-дълго време на ерогенните зони. Можете да обходите тялото на партньора ви с мигли, като „пърхате” с тях.

Тайландските жени могат да се похвалят и с изключително добре тренираните си влагалищни мускули, което ги прави способни на неподозирани неща. Те са толкова стегнати, че превръщат тайландките в истински секс богини, на чиито способности в леглото всяка западна жена само може да завижда.

Хубавото е, че когато развиете способността да свивате и отпускате влагалищните си мускули когато искате, удоволствието от секса ще нарасне неколкократно, не само за половинката ви, но и за вас.

https://pochivka.blitz.bg