ТАЗИ ГОДИНА “ЕСЕТЕРЕ БЪЛГАРИЯ” ЩЕ ВЛОЖИ 150 ХИЛ. ЛЕВА ЗА СОЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ДОБРИЧ

0
958

Генералният директор на „Есетере България“ Пламен Николов съобщи пред журналисти, че през 2019 година предвиждат да вложат 150 хил. лева за социални заведения в Добрич.

„Една значителна част от тях ще бъдат за четирите Центъра за настаняване от семеен тип в Добрич, къщичките за настаняване от семеен тип в квартал „Балик“ и още няколко по-малки проекта“ , каза той.

Пламен Николов коментира, че са активни в социална насока. Генералният директор допълни, че целта им е да подпомагат деца, сираци и възрастни хора. Според него активната им социална политика е насочена към устойчивите проекти. Той беше категоричен, че захващайки се с един проект, идеята е да бъдат дългогодишен партньор.

„С 350 хил. лева сме се включили за последните три години”, уточни Пламен Николов.

Припомняме, че „Есетере България“ ЕООД започна своята дейност в град Добрич през 2016 г. Фирмата е дъщерна на американската компания „doTerra“ и основната й дейност е преработка на етерични масла.

През 2018 година „Есетере България“ получи отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“ на Държавната агенция за закрила на детето.

Източник: www.dobrichonline.com