Аби Кланси роди четвъртото си дете през юни миналата година, а след това изключително бързо се върна към перфектната си форма. Съпругата на бившия футболист Питър Крауч изумява с всеки сантиметър от божественото си тяло в нова фотосесия.

Тя застана пред камерата за нова рекламна кампания на бельо, а фотосите, които се появиха в интернет пространството подлудиха феновете й. Моделът позира по червено изключително секси дантелено бельо, което не оставя много на въображението.

Към изумителната си визия, 33-годишният модел добави чифт червени дълги ботуши на висок ток, които още повече вдигнат градусите на последователите й.  демонстрира невероятно тонизираната си фигура, докато позира на винтидж автомобил в червен дантелен сутиен и съчетан ремък, обединен с чифт ботуши на висок ток.

Футболната съпруга, която завърши на второ място в изданието на 2006 г. на британския Next Top Model – беше в стихията си, докато позираше пред камерата в поразителните пози.

Наскоро Аби сподели тайните зад поддържането на нейната невероятна фигура, като призна, че това се свежда както до генетиката, така и към здравословната ежедневна фитнес програма.

Пред списание Closer през ноември те сподели: „Обикновено ям каквото искам умерено. Всъщност не се боря с теглото си прекалено много, така че не е нужно да се фокусирам върху това какво да не ям. Всички в моето семейство са стройни и високи.”

https://blitz.bg/

  1. Съпругата на Снайдер надъха Холандия /СНИМКИ И ВИДЕО/
  2. Най-сексапилните футболни половинки на Евро 2012
  3. Осъдиха съпруга на депутат, защото е откраднала котето на любовницата му
  4. Красиви, голи, футболни…
  5. АСДИС ПРАВИ СЕКС В ИГЛУ
  6. Фен налетя на ослепителната футболна съпруга Асдис Ран
  7. Еделвайс снима филм с половинката на Джиджи Буфон
  8. Съпругата на бивш играч на Литекс се снима гола
  9. Асдис Ран откровеничи за себе си в сайт за запознанства
  10. Съпруга на футболист е най-горещата жена в света