дом Акценти Страшен скандал с бивша звезда, записвал тайно супер мацка СНИМКИ

Страшен скандал с бивша звезда, записвал тайно супер мацка СНИМКИ

223
0

  • Давид Налбандиян направил признание, очаква го съдебно дело

Бившата звезда на аржентинския тенис Давид Налбандиян се завърна в челните материали на медиите в родината си, но този път не с успехи на корта, а заради огромен скандал. 41-годишният финалист на „Уимбълдън“ през 2002 г. е заплашен със съдебно дело заради незаконни записи на бившата си приятелка Арасели Торадо.

Според информациите, след раздялата между двамата бившият тенисист инсталирал скрити камери в жилището на 29-годишната жена. Налбандиян и манекенката имаха връзка в периода септември 2022 – юни 2023 г. Двамата живееха в апартамент в Палермо (Италия). След като скъсали, аржентинецът се изнесъл, но след като инсталира камерите.

Наличието на записващите устройства било открито от брата на Арасели Торадо, когато той дошъл на гости на сестра си. Той забелязал странен проблясък във вентилационната шахта на спалнята. Когато махнал предпазната решетка, открил камера.

Манекенката Araceli Torado незабавно подала сигнал в полицията. Властите обаче отказали да разследват, тъй като липсвали доказателства. Това обаче не отказало Торадо и нейните адвокати, които предоставили аудио записи, на които Налдандиян признава, че е инсталирал камерите. Затова юристите са завели съдебен иск срещу аржентинеца.

„Искате ли да бъда честен? Да, аз инсталирах камерите! Не можах да видя нищо, тъй като имаше проблеми с интернета“, казва бившият тенисист на записите.

https://blitz.bg/