Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ тръгват на лятно турне

0
63


Турне в осем града и нов албум с единадесет нови песни подготвят Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Албумът е озаглавен „!Удивителни въпросителни?“, а срещите с публиката ще бъдат пред юни и юли, съобщават от екипа.

„!Удивителни въпросителни?“ ще се появи на физически носител през май. След това „Обичайните заподозрени“ ще гостуват в Лондон на 10 май. На 27 юни турнето стартира в Русе, ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София.

„Преди да започнем записите на албума, решихме да представим повечето нови песни по време на зимните си концерти. Публиката ги чуваше за първи път и по нейната реакция избрахме кои да са синглите. В „Заедно сами“ хората се включваха моментално в припева и крещяха с нас: Зумбае! Зумбае! Еееео. Така че нямахме никакви колебания. Следващите два сингъла са на песните „Въпроси“ и „Оцет ли пи, лимон ли яде“, това решение отново е инспирирано от хората пред нас“, разказват музикантите.  

 

/ВСР

/ХК/



Източник БТА