СОФИ МАРИНОВА: ЛЕЛЯ ВАНГА-ПРОРОЧИЦАТА РАЗГОВАРЯШЕ С МЪРТВИТЕ

0
190
  • Изпълнителката се премести при майка си
  • Певицата е сигурна, че починалият й баща е до нея, но не го вижда

“Няма да говоря за сватбата на сина си! Още съм в траур за баща ми, сигурно поне година ще трае, не знам. Но той е винаги в сърцето ми.” Това каза голямата фолкпевица Софи Маринова, която вече повече от месец живее при майка си, “за да не е сама”, по думите й.

Бащата на певицата – Марин Тутов, си отиде от този свят на 9 септември. Оттогава Маринова всеки ден мисли за татко си, а когато може, и му пали свещичка за душата.

“40 дни плаках, мислих, разглеждахме снимки с родата, знам, че няма да го върнем, но ми е хубаво да си мисля за него. Аз много приличам на него и двамата се разбирахме прекрасно”, казва Софка.

 

 

Според нея повечето момичета приличат на бащите си, а тя като него пеела, смехът й бил като на него и имала странно чувство за хумор, точно като неговото, пише БЪЛГАРИЯ ДНЕС.

Софка не говори за баща си в минало време, защото смята, че той е тук, около нея, макар че не го вижда.

“Вярвам в прераждането. Всички знаем баба Ванга и как си говореше с мъртвите. Аз съм единственото момиче на татко, много се гордееше с мен, бях му любимка, а към братята ми беше по-строг”, казва Маринова.

На този етап изпълнителката на “Единствени” няма да прави сватба на сина си Лоренцо, който вече е сгоден за любимата си Мария. Певицата не пожела до говори за това дали двамата живеят заедно и кога планират датата за сватбата.

 

 

Иначе в момента Софи живее ту в Етрополе, ту в София, като взима майка си при себе си.

“Много е й тъжно и тежко. Двамата имаха брак, който продължи 57 години, а той си отиде на 77 г. За да не е сама майка ми, ще съм постоянно с нея. Ще си живучкаме, както обичам да казвам. Мисля да я водя с мен от време на време да я разсейвам, да не мисли за татко”, споделя певицата.

На този етап Софи не разказва подробности за отношенията си с бившия си мъж Гринго. Само се знае, че той си е в България, а дали е бил в германски затвор, както се твърди, Маринова не знае.

“Нямам представа аз, гледам в други посоки”, казва Софка.