Сензация в Lupa.bg: Линда се развежда с Кирил Петков?

0
1540

Сензационна новина в Lupa.bg  – Линда Маккензи – Петкова е изпратила нотариална покана за развод с премиера Кирил Петков! Това твърди наш източник от близкия приятелски кръг на министър-председателя. Според непотвърдена информация причина за искания развод станали публично изнесените факти за забежките на съпруга ѝ като видеото, на което уж опипва Лена Бориславова.

Смята се, обаче, че не само говорителката на правителството е станала обект на ухажване – имало и няколко засукани депутатки от „Продължаваме промяната“, за които тепърва в публичното пространство щели да излизат пикантни информации.

Информаторът на Lupa.bg твърди още, че Линда Петкова вече търси купувач на бизнеса с безглутенови торти, който развива с Amelie Sweet Shop на ул. „Сан Стефано“ 15. Блондинката смятала да зареже всичко в България и да се прибере в Канада заедно с трите си дъщери Ванеса, Ема и Ана, категоричен е източникът ни.

Тази нощ в София е станало и друго събитие, свързано с премиера – сладкарски магазин, собственост на семейна приятелка на бащата на Кирил Петков – Петко, е бил разбит.

Според запознати това било акт на отмъщение заради последните скандали – политически и любовни, в чиито център бе министър-председателят.

https://lupa.bg