Смятаната за една от най-сексапилните фенки на Интер – Инес Трокия, не спира да радва почитателите си в социалните мрежи с горещи кадри. 28-годишният модел за пореден път разпали финтазиите с пикантни снимки.

Napoli. Ines Trocchia posa per Maxim Mexico: "La nuova pin up all'italiana"

Италианският модел и звезда в социалните медии вече може да се похвали с 1,6 милиона последователи в платформата и изглежда, че всеки, който е видял публикациите й, е искал да остави харесване.

Инес привлича вниманието към изтънчената си талия и изпипаните във фитнеса коремни мускули, като същевременно показва дългите си крака и златист загар.

Снимки № 5: Инес Трокия получава малко сладолед в бикините си!

Инес има солидна глава на раменете си и всеки иска да знае какво мисли.” Обичам да бъда многостранен, да работя по множество проекти и да имам интензивен живот!

Мисля, че ключът към това да не се изгубите е професионално да създадете собствен екип от много компетентни хора и лично да се обградите с надеждни хора“, каза тя пред Women’s Fitness. За фитнеса си звездата каза, че обича да „поддържа стриктна рутинна тренировка. Моята е 30 минути работа с тялото всеки ден, като се фокусирам върху краката и корема.”

https://gong.bg

Инес Трокия Бикини 10

Инес Трокия Бикини 23