Седем популярни тенденции за лятото на 2023

0
523

Животински принт

Това са същите зебри, крави, змии и всичко останало. Именно през летния топъл сезон такива отпечатъци ще бъдат подходящи. Затова не се колебайте да го използвате, както в дрехите, така и в аксесоарите.

Мини поли

Това е опасна тенденция и не е подходяща за всеки. Но ако миниполата изглежда добре на фигурата ви, тогава смело я носете. Стилистите препоръчват да носите тази дреха с плоска кройка и нещо обемно отгоре.

Макси поли

Готино е, ако е дънкова пола е с цепка. Ако денимът е твърде тежък за вас, което прави дъното по-тежко, тогава изберете сатенена пола до пода.

Плетива

Такива дрехи изглеждат изгодни в летния гардероб. Всичко, което можете да изплетете дори сами, ще бъде супер тенденция това лято.

Брошки и ленти за врата

Тези аксесоари са готината тенденция за това лято. Но не са подходящи за всеки: ако имате къса шия или много обемна горна част, тогава не трябва да се съсредоточавате върху избора на брошки или ленти за глава. Тябва да се подчертае шията само за тези, които я имат тънка и грациозна.

Прозрачни дрехи

Не насърчавам жените открито да демонстрират тялото, защото говорим само за полупрозрачни елементи от гардероба. Например, това могат да бъдат някакви вложки върху рокли.

Шалове

Тази тенденция не ни напуска вече няколко сезона и продължава да бъде с нас. Предлагам да изберете шалове с малки щампи. Защото колкото по-малка е щампата, толкова по-грациозни изглеждаме, колкото по-едра е щампата, толкова по-масивни изглеждаме.

Изберете меки цветове, така че да не отвличат вниманието на хората от външния им вид и да пасват на повечето изображения.

Диана Абашева