С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ изпращаме към столицата поздрави по случай рождения ден на проф. Евгений Сачев. На човека-енциклопедия, съхранил в хиляди страници хиляди поводи за гордост, че сме българи, желаем да е здрав, да продължи да твори история, да продължи да развива създадената от него наука „Културономия“ и да продължи с желание да се включва в благородни каузи. Но най-вече му желаем да се радва на обич, уважение и на искрени приятели!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Юлия Върбанова, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Божидар Димитров, а ние му желаем здраве, успех в добрите начинания и много поводи за усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Живко Спасов – общински съветник и общински ръководител  на ГЕРБ в Шабла, с пожелания за здраве и активна работа в поза на хората от крайморската община!

РОЖДЕНИК днес е Денис Тахиров – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Балчик. Нека е здрав и нека успява във всичко добро, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички наречени на света Ана: Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка. Здраве желаем на всички тях, светлина и хармония в живота и нека всичките им добри начинания получават небесната подкрепа на светицата!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Красимир Ялнъзов  –  общински съветник от ГЕРБ в Шабла, а ние от днес му наричаме да е здрав и успешен!

В АВАНС честитим предстоящия на 11 декември рожден ден на „гласа на община град Добрич“ Паша Градешлиева. За здраве, за щастие, за сбъднати мечти са нашите пожелания към Паша в личен план. А в служебен – нека всеки ден в общината има по-нещо хубаво за хората на Добрич, което тя да сподели с всички ни и което да остане в историята!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 12 декември бившият кмет на Добрич и настоящ общински съветник от групата на ГЕРБ (СДС) Детелина Николова, а ние в аванс й желаем да е здрава, да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти и да работи с ентусиазъм за хората на Добрич!

РОЖДЕНИЧКА на 12 декември е д-р Венета Йовева, а нашите пожелания в аванс са да е здрава, да продължи да дарява здраве, да се радва на уважението и благодарността на хилядите хора, спасени благодарение на нейния професионализъм, а в живота й да царят светлина и хармония!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на кмета на село Плачи дол Атанас Пенев, който празнува на 12 декември, с пожелания да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН на 12 декември празнуват всички с имената: Спиро, Спиридон, Дарина, Дариела, Дария. А ние от НДТ в аванс им наричаме да са здрави и нека свети Спиридон Чудотворец дари всичките им добри мисли и дела с безусловна небесна подкрепа!

А НАЙ-СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към мъничкия внук на нашата колежка Дияна Стефанова – Дарко. Нека расте здрав, усмихнат, умен и палав – за радост на мама Рени, татко Пламен и на всички, които много го обичат!

В АВАНС казваме „Честит рожден ден!“ на управителя на „Елпром“ Никогос Хубесарян, който празнува на 13 декември. Нека е здрав, нека се радва на успехи в бизнеса и на много осъществени добри намерения!

ЕДНА УНИКАЛНА жена е рожденичка на 13 декември – зам.-кметът на община Тервел Дияна Илиева. За хора като нея старите българи казват „и кожата й работи“… Именно на тази невероятна нейна работоспособност и грижа за Тервел и неговите хора се дължат огромна част от постиженията на добруджанската община в последните години. Затова ние – нейните приятели от НДТ, й наричаме да е здрава, да е обичана и уважавана, да е все така с непресекваща енергия и да продължи да прави история в китната добруджанска община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на финансиста на Търговско-промишлената палата в Добрич Светлозар Стоянов, който празнува на 13 декември. Нека е здрав, нека добрите му начинания се увенчават с успех и нека има безброй поводи за радост и удовлетворение!

ОТ СЪРЦЕ честитим в аванс рождения ден на младия бизнесмен  и политик Светослав Петков, който празнува на 13 декември. Здраве, много успехи във всичките му начинания, много обич у дома и много истински приятелства желаем на Светльо всички ние от НДТ. Нека светлината в името му съпътства всичките му дела. А най-многото целувки на празника ще са от дамата на сърцето му Йоанна. Ако можеха да говорят, поздрави щяха да му поднесат и десетките спасени от него четириноги в Добрич. Бъди здрав и успявай, мило момче, пък казва майка му Йорданка Иванова и разбира се – цялото семейство Дукови!

  • ПОРУЧИК ГАЛИЦИН Александр Малинин

  • Ed Sheeran, Martin Garrix, Kygo, Dua Lipa, Avicii, The Chainsmokers Style – Feeling Me 

  • Мая Нешкова – Честит рожден ден