Джорджия О’Кийф

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на секретаря на Община град Добрич Калина Георгиева, с пожелания за здраве, обич, уважение, много поводи за усмивка и много ентусиазъм в работата за хората на Добрич!

РОЖДЕНИК днес е директорът на НОИ Пламен Петров. Здраве, много успехи и безброй поводи за професионално удовлетворение и лично щастие желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на д-р Антония Абаджиева, която от години живее и работи в Германия и разнася там славата на българските професионалисти в психиатрията. Здраве, много щастие у дома, много  усмивки с прекрасните й деца и внуци и много светлина и хармония в живота желаем на Тони ние – нейните приятели от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес кметицата на село Тянево Иванка Костадинова. Да е здрава, да успява в добрите си начинания и да работи с непресекваща енергия за хората от хубавото добруджанско село!

ПРАЗНИК има днес инж. Йорданка Славова – фондовик в дом-паметник „Йордан Йовков“. Колегите й от сърце й честитят рождения ден, с пожелания да е здрава и да има много поводи за радост! А към техните поздрави се присъединяваме и ние от НДТ и наричаме на дамата да успява с усмивка във всичко добро, което си науми!

ИМЕН ДЕН празнуват утре хората с имена: Харалампи, Валентин, Вальо, Валентина, Валя, Валери, Валерия. Нека са здрави и нека всичките им добри начинания получават небесна подкрепа!

Adriano Celentano

Ishtar

Форинър