В АВАНС и от сърце честитим рождения ден на проф. Евгений Сачев, който празнува утре. Да е здрав, да продължи да пише и да съхранява за историята безценни късчета знание, да развива създадената от него наука Културономия, да продължи да помага за добри каузи и да се радва на уважение и добри приятели, както и на успехите на дъщерите и внука си!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Юлия Върбанова. Нека от здраве, сбъднати мечти и много приятели не се отърве – желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на  Живко Спасов – общински съветник и общински ръководител на ГЕРБ в Шабла. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от крайморската община!

Казваме Честит рожден ден! на Божидар Димитров, който празнува днес – с пожелания да е здрав и всичко добро, което си науми, да се случва!

РОЖДЕНИК днес е Денис Тахиров – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Балчик. Здраве и много успехи в работата за хората от Белия град желаем на рожденика ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  казваме на всички с имената: Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка, които празнуват днес – в деня на св. Ана. Нека са здрави и нека всичките им добри начинания се радват на небесна подкрепа!

Bulgarian Vocal | Deep House | Techno | Trap and Dubstep Mix

ЭТО ОГОНЬ/Смотрится на одном дыхании/Compilation

Милена Славова – Истина