ЕДНА МЪНИЧКА ПРИНЦЕСА се роди на 28 февруари в семейството на нашия колега и приятел Димитър Стоев – първата му внучка с прекрасното име Йоана. Мъничето, което се появи с манекенските размери 49 см и 2 810 кг, под грижите на екипа на д-р Петев, вече си е у дома – за радост на мама Божана и татко Николай. А всички ние от НДТ желаем на прекрасното детенце да расте здраво, усмихнато, палаво и много обичано, да стане красива и умна дама и най-вече – добър човек. А на дядо Митко,  баба Янка и вуйчо Стамен наричаме – много да глезят принцесата, а тя да ги дарява със щастие!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на директора на Уникредит „Булбанк“ Братой Братоев, с пожелание за здраве, пълни банкови трезори и много поводи за радост!

ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на приятеля на По-добрия вестник Пламен Станчев – общински съветник от групата на ГЕРБ в община Добричка. Нека е здрав, нека е обичан и уважаван и нека продължи с уникалния си талант да запечатва красота на своите художествени платна!

НА НАЙ-ДАМСКИЯ ПРАЗНИК се е родила главната медицинска сестра на добричкия Психодиспансер Марияна Жулева, а ние от НДТ й честитим и двата празника с пожелания да е здрава, щастлива и усмихната и да се радва на безброй сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Мария Христова, която стотици деца и родители още помнят като директор на детска градина „Бодра смяна” и която продължава да използва педагогическите си знания и умения в полза на младите учители. Нека е здрава и щастлива и да има безброй поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Танер Ниязи – кмет  на село Градница. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ОТ СЪРЦЕ честитим утрешния рожден ден на директорката на дирекция „Хуманитарни дейности“ в Община Добрич Дияна Борисова, с пожелания за здраве, за лични поводи за щастие и много успехи в отговорната работа. Нека е обичана и уважавана и всичко добро, което прави, й се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме Йорданка Иванова. На стилната дама желаем да е здрава, да има много поводи за радост, много искрени приятели и в живота й да царят светлина и хармония. А най-сърдечните поздрави и целувки утре ще са от сина й Светослав и от цялото семейство Дукови!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре кметът на Къпиново Ерсин Лютфиев, а ние в аванс му желаем здраве и успехи в работата за хората от китното добруджанското село!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената: Младен, Младена, Младенка, Гордан, Горян, Горянка. Нека са здрави и нека добрите им мисли и дела получават небесна подкрепа!

  • Faith Hill & Tim McGraw – Let’s Make Love (Official Video)

  • If I Close My Eyes Forever