ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Ванчи Колева – една от добротворките на дамски клуб„Майчина грижа”, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес председателят на НТС Диян Дяков. Здраве и много успехи му желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е Иво Пенчев – общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич и областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ. Нека е здрав и нека всичките му добри начинания се увенчават с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Сали Сали – общински съветник от ГЕРБ в Тервел, с пожелания за здраве и активна работа в полза на хората от хубавата добруджанска община!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената Емилия, Емилиан и Емилиян. Нека са здрави и нека всичките им добри мисли и дела получават безусловна небесна подкрепа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Евгения Евгениева, с пожелания за здраве, обич и много сбъднати мечти!

РОЖДЕНИЧКА утре е Светлана Михайлова, а ние още от днес й желаем да е здрава, да се радва на обичта на семейството си, на успехи в работата, на много приятели и на много поводи за усмивка!

ОТ СЪРЦЕ честитим рождения ден на една малка принцеса – Анастасия Вълчанова, която ще получи много подаръци и поздравления на 9 август. На красивото, умно момиченце желаем да е здраво и да озарява с усмивката си всички у дома. А на мама Лили, татко Краси и баба Влади желаем тяхната рожденичка много да ги радва!)

РОЖДЕН ДЕН празнува на 10 август една дама, за която няма тайни в сферата на туризма – директорът по експлоатация на Перлата на българското Черноморие – Албена – г-жа Маргита Тодорова. Нека е здрава, нека успехите, обичта, уважението и удовлетворението от добре съвършената работа са неин ежедневен спътник! И нека има много поводи да се усмихва!

В АВАНС и от сърце честитим предстоящия на 10 август рожден ден на отец Стоян Димов. Бъди, здрав, приятелю! И нека всичко добро, което си наумиш, ти се сбъдва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме а аванс на треньора по тенис Юри Дойчев, който празнува на 10 август, с пожелания за здраве, много успехи на корта и стотици талантливи спортисти, на които е помогнал да достигнат върхове в красивия тенис!

РОЖДЕН ДЕН на 10 август празнува г-жа Геновева  Друмева, която с умения ръководи полезния на всички ни Областен информационен център. Нека е здрава, нека се радва на обич, умажение, осъществени добри начинания и безброй сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК на 11 август е агробизнесменът Стилиян Стоянов. Здраве, богат урожай, много успехи в работата и щастие в личен план му желаем ние от НДТ!

В АВАНС казваме „Честит рожден ден!“ на директорката на училище „Райко Цончев“ Надежда Иванова, която празнува на 11 август. Здраве, обич, уважение, сбъднати мечти и по много от всичко хубаво, за което си помечтае, желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс и от сърце на г-н Стоил Стоилов – председател на добричкия клон на Асоциацията на българите по света, който празнува на 11 август. Нека е здрав, нека продължи с родолюбивата си дейност, нека се радва на много приятели и на много осъществени добри начинания!

В АВАНС честитим предстоящия на 13 август рожден ден на кмета на село Фелдфебел Дянково Берол Али, с пожелания за здраве и много успехи в работата за хората от повереното му населено място!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 13 август казваме на г-н Костадин Великов. Нека е здрав и всичко добро, с което се заеме, се увенчава с успех!

РОЖДЕНИК на 14 август е Стоян Стойчев – общински съветник от ГЕРБ в  Шабла. А ние още от днес му желаем здраве и отговорна работа за хората от красивата крайморска общшина!