ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Ванко Иванов – с пожелания за здраве, за отваряне на ресторантьорския бизнес, за много обич у дома и за много поводи да изпее нещо с мощния си глас!

РОЖДЕНИК утре е бизнесменът Димитрин Радев, а ние – неговите приятели от НДТ му желаем да е здрав и да успява в добрите си начинания!

НА ЦЕЛИ десет години става утре една малка чаровница Владена Янулчева. Ние от НДТ й желаем да е здрава, в бележника й да има само шестици, да бъде обичана и усмихната! А на цялото прекрасно семейство и на най-отговорната баба Вили желаем тяхното момиченце да им бъде все така повод за радост и гордост!

САМО ДЕН след внучката си, на 10 април, рожден ден празнува нейният дядо Янул Иванов. И празникът в семейството ще продължи. А ние отсега желаем на рожденика да е здрав и всичко добро, с което се заеме, да се увенчава с успех!

В АВАНС и от сърце честитим рождения ден на приятеля на По-добрия вестник Георги Минев, който празнува в неделя. Нека от здраве, успехи и много поводи за радост да не се отърве!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме на стопанката на язовира в Минково Диана Михайлова, която е рожденичка в неделя. Здраве, обич у дома, много щастие с прекрасното й голямо семейство и разбира се – безброй доволни рибари, които търсят именно „нейния“ язовир, за да хванат най-големия шаран!

РОЖДЕН ДЕН на 11 април празнува кметът на Дуранкулак Веселин  Йорданов. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Петя Панева – общински съветник от МК ГЕРБ(СДС) в Генерал Тошево, която празнува на 11 април. За здраве и за активна работа за по-добрия утрешен ден на добруджанската община са пожеланията на НДТ!

ДЪЛГОГОДИШНАТА директорка на Езикова гимназия Милена Иванова празнува рожден ден на 12 април. А ние от По-добрия вестник отсега й наричаме да е здрава и да се радва на щастие, много приятелства и на успехите на „нейните“ доскорошни питомци!

Blues Mobile Band – I Live You Baby

Цветелина – Рожден ден / Tzvetelina – Rozhden den

„Наздравица” от „Травиата”