ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с огромно уважение казваме днес на главния секретар на РК на Българския Червен кръст в Добрич д-р Артюн Еринозов. Да е здрав, да продължи все така успешно да ръководи дейността на хуманитарната организация, да прави добро и да му се връща добро! И разбира се – да има много приятели и много споделени щастливи емоции!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на журналистката Мариела Бончева – с пожелание за здраве и много успехи в добрите  й начинания!

РОЖДЕНИК днес е актьорът от куклен театър „Дора Габе“ Румен Куртев. Нека е здрав и щастлив, и нека с таланта си радва дълги годни най-искрената и емоционална театрална публика – децата на Добрич.

ГОЛЯМО ЧЕСТИТО казваме днес на главната редакторка на Дарик радио – Добрич Таня Топалова и на нейния съпруг – юристът Живко Желев. Вероятно в този момент те са хората, които имат най-голямо основание да изпитват особена гордост с порасналата си красива и умна дъщеря Гергана. Защото младата дама, която тази година завърши Езикова гимназия, е единствената абитуриентка от Добричка област, получила две пълни шестици на матурите – по БЕЛ  и по немски език. Много успехи и силен „Попътен вятър“ желаем ние от НДТ на умното момиче! Нека всичките й мечти се сбъднат, нека бъде обичана и щастлива и нека със същия „отличен“ успех покорява избраните житейски върхове!