СВЕТСКА КЛЮКА

0
1017
  • НАРИЧАТ Я ДОБРУДЖАНСКИЯ СЛАВЕЙ. И днес Галина Дурмушлийска ще получи безброй поздрави – от всички, които обичат сладкогласните й песни. Да е здрава, да продължи да ни радва с уникалните си изпълнения на български фолклор, да успява във всичко, добро, с което се заеме и да бъде обичана и щастлива – желаем на рожденичката ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Дочка Костадинова. И макар дамата отдавна да живее и работи с столицата, тя всеки ден се информира за онова, което се случва в нейния Добрич. Така че – сто процента, ще получи нашите поздрави и пожелания за здраве, усмивки, добро и светлина, които да съпътстват и делниците, и празниците й!!
  • РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е Лиляна Лазарова-Вълчанова – преподавател по немски и английски език в ЕГ „Гео Милев”. Да е здрава, да се радва на обичта на съпруга си и усмивките и успехите на двете си прекрасни момиченца – Катя и Нана, да е все така уважавана от колеги и ученици. И да й се случват само добри неща – са пожеланията от всички от НДТ, които от сърце поздравяваме Лили на нейния празник!
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА