ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на доскорошния кмет на община Тервел Живко Георгиев. На човека, отдал години от живата си на добруджанската община, желаем най-вече здраве, желаем да продължи да се радва на уважението на хората, желаем щастие у дома. И нека споделя мъдрост и знания със своите наследници, за да може Тервел да продължи да стои с достойнство на картата на България!

НА 80 ГОДИНИ става днес известният краевед и писател Георги Казанджиев. Поне още толкова години здраве и творчески успехи желаем на юбиляря ние от НДТ. Нека продължи да „изравя“ от дълбините на историята значими факти за нашето минало. Нека се радва на още много нови книги, на много приятели и ценители на творчеството му!

РОЖДЕНИК днес е компютърният специалист Красен Давидов. Нека е здрав, нека го спохождат само хубави събития, нека се радва на обич, уважение и добри приятели!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на кмета на село Безводица Марин Дянков – с пожелания за здраве и много енергия и ентусиазъм в работата за хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН празнуват днес: Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Светлин, Светльо, Светла. Нека Свети Фотий – светецът покровител на всички, в чиито имена има светлина, бди над здравето и семействата им. И над добрите им мисли и дела!