ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бившия кмет на Община Добричка инж. Тошко Петков – с пожелания за здраве и успехи в добрите му начинания!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес известната добричка стоматоложка д-р Меглена Попова. За здраве, лични и професионални успехи и много благодарни пациенти са пожеланията на екипа на НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на колежката Севдалина Сарандева, която празнува рожден ден. Нека здравето, поводите за усмивка и журналистическите находки са неин ежедневен спътник!

В АВАНС честитим рождения ден на добруджанския славей Галина Дурмушлийска, която празнува утре. Нека животът й е песен, красива като онези, с които от години ни радва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Дочка Костадинова, която празнува утре. И макар от години да живее и работи в столицата, знаем, че ще прочетете изпратените от нас пожелания за здраве и успехи в добрите й начинания!

РОЖДЕНИЧКА утре е любимата учителка по немски и английски език на стотици възпитаници на Езикова гимназия Лиляна Лазарова-Вълчанова. Здраве, щастие у дома, умни и успяващи ученици и безкрайна радост с двете и принцеси Катя и Нана желаем от сърце на Лили ние – нейните приятели от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на агробизнесмена и член на Ротари клуб  Валентин Манолов, който празнува на 6 юни. Нека е здрав и нека добрите му начинания се увенчават с успех!

ДИРЕКТОРЪТ на СОУ “П.Р. Славейков” Георги Георгиев е рожденик на 6 юни. За здраве, лични и професионални успехи и ученици, които – със знания, ум и талант, носят славата на повереното му учебно заведение, са пожеланията от екипа на НДТ!

НАЧАЛНИКЪТ на Регионалния инспекторат по образованието Жоро Тошков празнува рожден ден на 6 юни. Нека е здрав и нека ръководи умно и отговорно образователния процес в Добричка област!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на нашия колега – компютърен специалист Владимир Димитров, който празнува в неделя. Бъди здрав и обичан, Владо. Нека всичко, с което се захванеш, се случва бързо и успешно!

ИМЕН ДЕН  на 7 юни празнуват хората с имена Валери и Валерия. Здраве и успехи им желаем в аванс ние от НДТ!

РОЖДЕНИК на 8 юни е главният секретар на Търговско промишлената палата в Добрич Герман Германов. Здраве, много успехи и непресекващ ентусиазъм в работата му като общински съветник и – разбира се – щастие у дома и много заслужена гордост с успехите на прекрасната му дъщеря – сладкогласната Дими – желаем на г-н Германов ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Айтен Аптулова – общински съветник от групата на ГЕРБ /СДС/ в Каварна, която празнува на 8 юни. Нека е здрава и нека успява в добрите си начинания – желаем на дамата ние от НДТ!

Превод _ Рок Балада _ Scorpions