ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Веселин Игнатов, с пожелания за здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Тихомир и Тихомира. Нека са здрави и нека животът им поднася само добрини!
РОЖДЕН ДЕН празнува утре една талантлива журналистка – главната редакторка на вестник „Балчик“ Албена Иванова, а ние още от днес и желаем от здраве, сбъднати мечти и позитивни новини, които да споделя с присъщия си професионализъм, да не се отърве!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 6 януари казваме на известния добрички психиатър д-р Маргарита Новоселска, с пожелания самата тя да е здрава, да продължи да дарява психично здраве на добруджанци, да е обичана, уважавана и да се радва на безброй успехи и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 6 януари диригентката, посветила живота си на хоровото изкуство в Добричц Росица Дурмушлийска. А към стотиците благопопожелания, които ще получи по повод празника,  се присъединяваме и ние от НДТ и наричаме на дамата да е здрава, щастлива и целият й живот да бъде като една прекрасна песен!

ИМЕН ДЕН празнуват на 6 януари хората с имена: Бистра, Богдан, Богомил, Божан, Божидар, Борил, Йордан, Найден. Здраве желаем на всички тях ние от НДТ и нека добрите им мисли и дела получават безусловна небесна подкрепа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на управителя на ФСБ – Добрич, ротарианеца Георги Панов, който празнува на 7 януари. А пожеланията ни към него са за здраве и осъществени добри начинания!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 7 януари директорът на Инспекцията по труда Ангел Петков, а ние му желаем в аванс здраве и много успехи!

ИМЕН ДЕН празнуват на 7 януари хората с имена: Ванеса, Ваня, Жана, Ива, Ивайла, Ивайло, Иван, Ивана, Иванина, Ивелин, Ивет, Йоан, Йоана, Калоян. Здраве и много сбъднати мечти им желаем ние от НДТ. И нека техният небесен покровител Свети Йоан Кръстител бди над тях и им помага да мислят добро и да правят добро!

ОТ СЪРЦЕ изпращаме поздрави към Каварна с дата 8 януари, на един малък рожденик – Любослав, който става на цели 11 години.  Да е здрав и усмихнат, да има само отлични оценки и много приятели желаем на Любчо всички ние от НДТ, а на мама Еми, татко Ники и малката Рая – тяхното момче много-много да ги радва!