ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Султанка Минчева, с пожелания да е здрава и да има много поводи за радост!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с име Антим. А ние им желаем здраве, успехи и усмивки!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 5 септември д-р Емилия Баева, а ние още от днес й желаем от здраве, обич, уважение и сбъднати мечти да не се отърве!

ИМЕН ДЕН празнуват на 5 септември хората с имена: Зарко, Захари, Захарий, Светлозар, Бетина, Елза, Ели, Елисавета, Зара, Изабела. Здраве и светлина и хармония в живота желаем на всички тях ние от НДТ!

В АВАНС честитим предстоящия на 6 септември рожден ден на директора на регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Дарин Димитров. Нека е здрав, нека да има по-малко активна и повече превантивна работа. Нека е уважаван и успешен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 8 септември казваме на г-жа Ирена Петкова – директор на дирекция „Административно-правно, информационно обслужване и технологии и управление на собствеността“ в община Добричка. Нека е здрава, нека отговорната й работа й носи удовлетворение и успехи. И нека има много поводи да се усмихва!

РОЖДЕНИЧКА на 8 септември е д-р Стелияна Генчева – директор на ОДБХ – Добрич. А ние още от днес й желаем да е здрава и да успява във всичките си добри начинания!

ИМЕН ДЕН имат дамите с име Мария на 8 септември, когато празнуваме така наречената Малка Богородица или Рождение на Света Богородица. Нека са здрави всички дами с прекрасното име и нека Светата майка бди над добрите им мисли и дела!

РОЖДЕНИЧКА на 9 септември е народната представителка от БСП Мая Димитрова. Нека е здрава, нека е щастлива, нека успява във всичко добро, с което се заеме! И да се радва на обич, уважение, удовлетворение от стореното и много искрени приятелства!

В АВАНС честитим предстоящия на 9 септември рожден ден на управителя на ДКЦ 2 д-р Валери Веселинов. И в аванс му желаем да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на уважение и осъществени добри начинания!