ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на началника на отделението по ортопедия в МБАЛ – Добрич д-р Митко Георгиев. Да е здрав и да дарява здраве, да е обичан и уважаван, да се радва на успехите на порасналите си синове и на щастливите усмивки на малките си внуци! И най-вече – да си остане все такъв отзивчив човек и прекрасен професионалист – му желаем от сърце ние – неговите приятели от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес зам.-директорът на Сметната палата Тошко Тодоров. И макар от години да живее и работи в столицата, той не само не забравя родния Добрич, но и често включва своя опит и професионализъм в помощ на благородни каузи, свързани с Добруджа. Затова положително днес ще получи безброй поздрави и благопожелания, към които от сърце се присъединяваме и ние от НДТ и наричаме на г-н Тодоров да е здрав, да се радва на много обич у дома и на удовлетворение в работата, да има  безброй поводи за гордост и усмивка със своите синове… И нека всичко добро, което си науми, се увенчава с успех!

НА ЦЕЛИ 8 ГОДИНИ става днес клуб за деца и родители „Усмивки“. Личицата на стотици добруджанчета са „заредили“ със слънчева усмивка сърцатите дами, обединени за каузата от основателката на сдружението Жулиета Иванова. И през всичките години са успявали в основаната си мисия – да помагат и на малчуганите, и на техните родители да се справят с оглеждането и развитието на малките момиченца и момченца! Още 10 пъти по осем години успех и развитие желаем днес на клуб „Усмивки“. Нека продължат да палят искрата на доброто. Нека са здрави и позитивни, Нека носят светлина и хармония в семействата, които са им поверили развитието на своите деца. И нека имат безброй поводи за усмивка!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички с имената Стилиан, Стилян, Стилиана, Стиляна. Нека са здрави и нека добрите им начинания получават небесна подкрепа. А много специални поздрави и благопожелания отправяме днес към колегата Стилиян Митев и му желаем здраве и сбъднати мечти за цялото му прекрасно семейство.

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Руска Димитрова. Нека от здраве, слънчеви емоции и сбъднати мечти не се отърве – желаем ние от НДТ!

В АВАНС казваме Честит рожден ден! на главния секретар на Областна администрация Румен Русев, който празнува на 29 ноември. Да е здрав и щастлив, да успява в добрите си начинания и да работи с непресекващ ентусиазъм за по-добрия утрешен на добруджанци – желаем на г-н Русев от сърце ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН на 30 ноември – Андреевден, празнуват всички с имената Андрей, Андриан, Андреа, Андриана, Първан, Пръвка, Първанка, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо, Дешка. Нека са здрави и нека свети Андрей подкрепя всичките им добри помисли и дела!

ЛИЛИ ИВАНОВА: КАМИНО (Live) / CAMINO (Live)