ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на доц. д-р Иван Киряков – завеждащ отдел „Селекция на зърнено-бобови култури“ в ДЗИ. Нека е здрав, нека постига още висоти в науката, нека е уважаван и нека добрите му начинания се увенчват с успех!

РОЖДЕНИК е бизнесменът Валентин Василев, а ние още от днес му наричаме от здраве и успех да не се отърве!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Стефан Щърбанов, с пожелания за здраве и успехи!

РОЖДЕН ДЕН празнува на  26 октомври секретарят на Областния съюз на земеделските кооперации «Добруджа» Кирил Комитов. Здраве, богат урожай и успехи в добрите начинания желаем на рожденика ние от НДТ!

ЕДИН МАЛЪК ГОСПОДИН става на 26 октомври на цели 6 години – внукът на нашата колежка Дияна Стефанова – Дарко. Здраве, весели игри и много умни щуротии желаем на малчугана ние от НДТ! А на цялото прекрасно семейство, което много го обича – техният малък сладур винаги да ги радва!

ИМЕН ДЕН празнуват на 26 октомври: Димитър, Митко, Митьо, Димо, Драган, Драго, Даниел, Деян, Димитрина, Димитричка, Митка, Митка, Дима, Димка, Митра. Нека са здрави и щастливи и нека свети Димитър бди над добрите им мисли и дела!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 27 октомври казваме на арх.Боряна Станчева, с пожелание за здраве и много успехи във всички добри начинания!

ВОКАЛНИЯТ ПЕДАГОГ Светлана Струнджева празнува рожден ден на 27 октомври, а ние й изпращаме към столицата нашите пожелания за здраве, обич и много таланти, постигнали успех благодарение на нейния професионализъм!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 27 октомври Снежина Кожухарова – старши лаборант в ДКЦ 2. Нека е здрава, а в живота й да царят светлина и хармония!

ИМЕН ДЕН празнуват на 27 октомври всички с името Нестор, а ние от НДТ им желаем здраве и радостни емоции!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 28 октомври казваме на Григор Алексиев, с пожелания да е здрав и всичко добро, с което се заеме, да се увенчава с успех!

В АВАНС честитим предстоящия на 28 октомври рожден ден на журналистката Жулиета Николова. Нека е здрава и щастлива и винаги „на върха на новините“!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 28 октомври г-жа  Стефка Василева, а ние в аванс й желаем да е здрава, да се радва на обич, уважение, сбъднати мечти и успехи. И нека животът й е една хубава песен!

ИМЕН ДЕН празнуват на 28 октомври: Лъчезар, Параскев, Лъчезара, Параскева, а ние още от днес им желаем да са здрави и успехи!