ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на зам.-кмета по икономическо развитие на Добрич Росица Йорданова. Здраве, много поводи за гордост от стореното за по-добрия утрешен ден на добричлии, много поводи за лично щастие и много сбъднати добри намерения желаем на дамата ние от НДТ!

ПОЗДРАВИ към столицата отправяме днес от страниците на НДТ и казваме Честит рожден ден на Диана Тилкова, един истински специалист в туризма. Да е здрава, да се радва на щастие у дома и на успехи в туроператорската дейност, с която се занимава – въпреки пандемията!

В АВАНС честитим рождения ден на колежката ни Кръстина Маринова, която вече от години живее и работи в морската столица, но винаги си идва в родния Добрич. И знаем, че ще прочете поздравите и благопожеланията ни за здраве, обич, успехи, светлина и хармония в живота, които й изпращаме за предстоящия празник на 28 юни!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Иван Иванов – общински съветник от групата на ГЕРБ в Тервел, който празнува на 28 юни. За здраве, лични и професионални успехи и много ентусиазъм в работата за хората от добруджанската община са нашите пожелания към рожденика!

ИМЕН ДЕН на 29 юни празнуват: Камен, Камена, Кремена, Павел, Павлин, Павлина, Патриция, Петрана, Петър, Преслава. Нека са здрави и нека добрите им дела получават двойна небесна подкрепа от техните покровители – св. Петър и Павел!