ЕДНА МАЛКА ПРИНЦЕСА стана на 20 август на цели 6 години – Дария Градинарова, която празнува на един и същи ден с едната от любимите си баби – Димитричка. И на двете рожденички ние от НДТ, макар и с мъничко закъснение, желаем здраве! На малката Дария – да расте умна, красива, палава, талантлива и много-много обичана – както от мама Мария и татко Павел, така и от баба Доби и дядо Гошо, а на Димитричка – да успява с усмивка във всичко хубаво, което си науми!
РОЖДЕН ДЕН празнува утре директорът на Културен център „Двореца“ Жени Михайлова. Да е здрава, щастлива и обичана й желаем ние – нейните приятели от НДТ! И да продължи с несекващ ентусиазъм да се грижи за прекрасния Дворец, съчетал в едно история, култура, природа и красота!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на шефа на „Комуналстрой“ Борислав Борисов – с пожелания да е здрав, да успява във всичко добро, с което се заеме и да се радва на уважение и много приятели!
В АВАНС честитим рождения ден на добричкия инфекционист д-р Йовка Борисова и й желаем здраве, безброй щастливи мигове и също така безброй излекувани пациенти!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на управителя на „Пътно поддържане“ Валентин Зеленченко, който празнува утре. За здраве, за успехи в бизнеса, добри мисли, добри дела и добри приятели са нашите пожелания към него!

  • SCORPIONS – When You Came into My Life