РОЖДЕН ДЕН празнува на 22 юни кметският наместник на с. Врачанци Иванка Иванова. Нека е здрава и да работи с ентусиазъм за хората от повереното й населено място!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 22 юни казваме на Атанас Недялков – директор на СУ „Йордан Йовков“ – Тервел, с пожелания за здраве, много успехи във всички добри начинания и много поводи за усмивка!

РОЖДЕНИК на 23 юни е началникът на Детско отделение в добричката болницата д-р Йовчо Йовев. Нека самият той е здрав, нека продължи да дарява здраве и да „пали“ щастливи усмивки върху личицата на малките си пациенти и техните родители. И нека му се случват само хубави неща!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на кмета на село Дончево Паун Станчев, който празнува на 23 юни, с пожелания за здраве, осъществени добри начинания и активна работа в полза на хората от хубавото добруджанско село!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 23 юни кметският наместник на с. Драганово Калинка Василева. Нека е здрава, нека е щастлива и нека се сбъдват мечтите й!

ИМЕН ДЕН празнуват на 24 юни – Еньовден, всички с имената: Янко, Еньо, Енчо. нека са здрави и нека всичките им добри мисли и дела пулачуват безусловна небесна подкрепа!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към един специален именник – Енчо Андреев, на когото желаем от здраве, обич у дома, радост и гордост с прекрасното слънчице Оги и много красота, сътворена от ръцете му на художник, да не отърве!

В АВАНС честитим предстоящия на 25 юни рожден ден на Росица Йорданова – зам.-кмет на Добрич с ресор „Икономическо развитие и европейски фондове“. Здраве, обич, уважение, сбъднати мечти и по много от всичко хубаво, за което си помечтае, желаем на дамата ние от НДТ! И разбира се – много успехи в работата!

ПОЗДРАВИ към столицата с дата 25 юни отправяме към една дама от Добрич – г-жа Диана Тилкова, която празнува рожден ден. Здраве, много радост, много успехи в нелекия туристически бизнес и много вълшебни пътешествия желаем ние от НДТ!