РОЖДЕН ДЕН празнува днес директорката на училище „Христо Смирненски“ в Добрич Иванка Димитрова. А пожеланията към нея са да е здрава, близките й много да я радват, а учениците – да й дават повод за професионална гордост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на композитора и създател на арт-център „Стринджендо“ Емил Струнджев. И макар от много години да не живее  работи в Добрич, той обича своя град и неговите талантливи певци, на които безотказно помага. А ние – неговите приятели от НДТ, му желаем в аванс да е здрав, за се радва на обичта на прекрасната си съпруга и на успехите на умния си син, а младите таланти, подготвяни от него, да покоряват световните сцени!

В АВАНС казваме „Честит рожден ден!“ на Пламен Бошнаков – кметски наместник на с. Проф. Златарски, който празнува на 24 октомври. За здраве и активна работа в полза на хората от повереното му населено място са нашие пожелания!

РОЖДЕНИК на 25 октомври е управителят на „Пътнически превози“ Валентин Василев. Нека е здрав, нека успява във всичко хубаво, с което се заеме, нека се радва на обич, уважение и добри приятели!

В АВАНС честитим рождения ден на Стефан Щърбанов, който празнува на 25 октомври. Нека е здрав и нека успява във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от днес на проф. д-р Иван Киряков – завеждащ отдел „Селекция на зърнени и бобови култури“ в Добруджанския земеделски институт, който празнува на 25 октомври. За здраве, за много нови научни постижения, за много поводи за радост и за много осъществени добри начинания са нашите пожелания в аванс към рожденика!

  • ЛИЛИ ИВАНОВА: КАМИНО

  • Искам тази нощ нещо да ти кажа

  • Най великата балада на Скорпионс – Когато дойде в моя живот