ЧЕСТИТИМЕН ДЕН казваме днес на хората и имена Агнеса, Максим и Максимилиан. Нека са здрави  нека се радват на успехи и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИЧКА утре е колежката Дана Михайлова. Здраве и много поводиш за радост й желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Боряна Андреева, която доскоро ръководеше административната дирекция на община Добрич, с пожелания да е здрава и в живота й да царят светлина и хармония!

РОЖДЕНИК на 22 януари е Симеон Господинов – общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик. За здраве и активна работа в полза на хората от Белия град са нашите пожелания към него!

TИМOТEЙ И ТИМОФЕЙ празнуват имен ден на 22 януари. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заемат, се увенчава с успех!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК В АВАНС казваме на една стилна млада дама – старши акаунт менидждъра на Виваком –Добрич,  Десислава Колева, която е рожденичка на 23 януари. Да е здрава, да се радва на обичта на прекрасното си семейство и на много успехи в отговорната си работа, да е все така заредена с позитивна енергия и да работи все така ентусиазирано за добрата кауза на дамски клуб „Майчина грижа“, където Деси членува, й желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме на хората с имена Аксения, Ксения и Oкcaнa, които празнуват на 24 януари. Здраве, добри мисли, добри дела и добри приятели да съпътстват дните им – желаем ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 25 януари Зорница Михайлова – общински съветник от групата на ГЕРБ  в Добрич. Здраве, успехи в добрите й начинания и много енергия в работата за хората от нашия град, желаем в аванс на дамата ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на Младен Михайлов, който празнува на 25 януари. И макар от години да живее и работи във Варна, ние сме убедени, че наричанията за здраве, обич у дома и успехи в добрите му начинания, които изпращаме от сърце, ще го настигнат в морската столица!

ИМЕН ДЕН празнуват на 25 януари хората с имена Григор, Григорий, Гриша и Гаро. Нека от здраве, успехи, много поводи за усмивка не се отърват – им желаем ние от НДТ. А специални поздрави в аванс отправяме към нашия приятел Григор Алексиев – с пожелания за здраве, обич у дома и по много хубаво от всичко, което си пожелае!

Paul Weller – You do something to me (Rare Live)

New Year Mix 2021 🌱 The Best Of Vocal Deep House Music Mix 2021 🌱 Summer Music Mix 2021