ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Радослав Йорданов – общински съветник в ОбС Крушари и общински ръководител на ГЕРБ в добруджанската община. Нека е здрав и нека успехите спохождат всичките му добри начинания!

ЕДНА ПРЕКРАСНА млада дама, която всички ние от НДТ много обичаме, е рожденичка на прекрасния празник 22 септември – бъдещият лекар Мария Стефанова. От сърце желаем на красивото и умно момиче да е здраво, много обичано, да успява – както и досега, с лекота да се справя с всички трудни изпити, а животът й да бъде слънчев и много красив! Честитим празника и на прекрасното семейство на Мими, с пожелание тяхното пораснало момиче да продължи да им бъде радост и гордост!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре д-р Силвия Демирева, а ние още от днес й желаем от здраве, щастие и късмет да не се отърве!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН с утрешна дата казваме на хората с имена Гълъбин и Гълъбина. Нека са здрави и нека в душите и в живота им царят светлина и хармония!

РОЖДЕНИК на 23 септември е бизнесменът-ротарианец Марьо Марев. Нека е здрав и нека успява във всичко добро, с което се заеме!

В АВАНС честитим от сърце предстоящия на 23 септември рожден ден на Светлана Радева, с пожелания да е здрава и все така – със стил и умение, да се справя с всички предизвикателства в бизнеса и в живота!

В АВАНС честитим предстоящия на 24 септември рожден ден на г-жа Мария Василева. Здраве, обич, уважение и сбъднати мечти желаем на безусловния специалист в банковото дело ние от НДТ!

РОЖДЕНИК на 24 септември е бизнесменът и лидер на „Атака“ Атанас Атанасов, а ние в аванс му желаем здраве и успехи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 24 септември казваме на Йордан Стоянов – общински ръководител на ГЕРБ-Каварна и досегашен председател на ОбС.  Нека е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от красивата крайморска община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден казваме на застрахователния спец Тодор Димитров, който празнува на 25 септември. Нека е здрав и да да се радва на много успехи, много добри приятели и много осъществени добри начинания!

НАВРЪХ празника на Добрич – 25 септември, се е родил ръководителят на ансамбъл „Добротица“ и Почетен гражданин Александър Александров, а ние още от днес му желаем да е здрав, да е успешен и все така отдаден на магията на добруджанския фолклор!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 25 септември казваме на Виолета Балтова – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Балчик, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН празнуват на 25 септември хората с име Сергей. Нека здравето и поводите за усмивка са техен ежедневен спътник!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОДЕНИ НА 21 СЕПТЕМВРИ!