ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Джевдет Мехмед – общински съветник в община Добричка, с пожелание за здраве и активна работа в полза на хората от най-голямата българска община!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре г-жа Султанка Минчева, а ние от НДТ от днес й желаем да е здрава и да се радва на много поводи за усмивка и сбъднати мечти!

В АВАНС честитим рождения ден на директорката на ДГ „Весела“ в Добрич Светла Иванова, която празнува утре. Здраве, щастие и безброй детски усмивки желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре кметският наместник на село Септемврийци Милен Михайлов, а нашите пожелания към него са за здраве и много ентусиазъм в работата за хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН на 3 септември празнуват всички с името Антим. Нека са здрави и нека добрите им начинания получават небесна подкрепа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на бизнесмена и член на Ротари клуб Нейчо Нейчев, който празнува на 4 септември. За здраве и успехи във всичките му добри начинания са пожеланията на НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 5 септември зам.-кмета с ресор „Хуманитарни дейности“ в Добрич д-р Емилия Баева, а ние отсега й наричаме да е здрава, да успява с усмивка в трудното време, в което й се налага да се справя с трудни за разрешаване проблеми на добричлии, да е обичана, уважавана и да успява да сбъдне мечтите си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на дългогодишния директор на Държавен архив Кирил Радев, който празнува в неделя, с пожелани да е здрав, все така уважаван и всичко хубаво, с което се е заел, да се увенчава с успех!

РОЖДЕНИЧКА на 5 септември е Адилина Колишева – общински съветник  от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна. Здраве и много успехи, много поводи за усмивка и активна работа в полза на хората от крайморската община желаем на дамата ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН на 5 септември празнуват всички с имената: Захари, Захария, Захарина, Зара, Елисавета. Здраве, успехи и небесна подкрепа на добрите им начинания желаем на всички ние от НДТ!

НАВРЪХ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 6 септември рожден ден празнува

Илиян Станоев от Балчик, а ние в аванс му желаем здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на кмета на село Ловчанци

Иван Иванов, който празнува на 7 септември, с пожелания да е здрав и да работи активно за хората от повереното му населено място!

РОЖДЕНИК НА 8 септември е бившият кмет на Община Крушари

Добри Стефанов. Нека е здрав, нека се радва на уважение и успехи в добрите си начинания!

  • Tracy Chapman Greatest Hits Full Album

  • Джо Кокър

  • ГЕОРГИ ХРИСТОВ и МАРИЯ ИЛИЕВА – “БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ”