ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бизнесдамата и една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“ Теодора Драгнева, с пожелания за здраве, обич и много успехи!

В АВАНС честитим предстоящия на 20 юли рожден ден на общинския съветник в община Добричка Донко Марев. Нека е здрав, нека добрите му начинания се увенчават с успех и нека работи с ентусиазъм за хората от най-голямата българска община!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 20 юли директорката на медицински център – Тервел д-р Катя Ганова. А ние още от днес й желаем да е здрава и щастлива, да продължи да дарява здраве и да има безброй поводи за усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват на 20 юли всички с имената Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka. Нека са здрави и нека добрите им мисли и дела получават подкрепа от техния небесен покровител свети пророк Илия!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ към столицата с дата 21 юли изпращаме към една специална рожденичка – създателката и вдъхновителката на фондация „Искам бебе“ Радина Велчева. И й желаем да е здрава и да я споходи цялото щастие на света! А стореното безкрайно добро да й се връща стократно!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 22 юли рожден ден на една много специална млада дама – Йоанна Дукова. Нека е здрава и щастлива! Нека цялата обич и грижа, които щедро раздава на четирикраките бездомничета, й се връща от Вселената! Нека всичките й добри дела се увенчават с успех! И нека всеки нейн ден  е „зареден“ със светлина и хармония!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на началника на отдел „Канцелария“ в община град Добрич Галя Миткова, която празнува на 22 юли. Здраве, щастие, успехи във всичко добро, с което се заеме й желаем ние от НДТ! И безброй сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН празнуват на 22 юли всички с имената Магда и Магдалена. Нека са здрави и да се радват на обич и много поводи за усмивка!

В АВАНС честитим предстоящия на 23 юли рожден ден на секретаря на читалище „Романо дром“ Марияна Георгиева, с пожелания за здраве, за много успехи на талантливите възпитаници на читалището и за много поводи за радост!

С УВАЖЕНИЕ честитим предстоящия на 23 юли рожден ден на Почетния гражданин на Добрич проф. д-р Енчо Калчев. На човека, отдал живот, знания и професионализъм на здравето на добруджанци, желаем здраве, желаем още много успехи, желаем от сърце да му се връща цялото добро, което е раздавал през многото години, в които е спасявал живот!

РОЖДЕНИК на 23 юли е Галин Началников – общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик. Нека е здрав и нека работи активно за хората от Белия град! 

В АВАНС честитим предстоящия на 24 юли рожден ден на бизнесмена и член на общинското ръководство на ГЕРБ – Добрич Младен Матеев, с пожелания за здраве, успехи в бизнеса и много осъществени добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Снежка Денева – директор на дирекция „Бюджет и финанси“ в Община Добрич, която празнува на 24 юли. Нека от здраве, щастие и безброй успехи не се отърве!

РОЖДЕНИК на 25 юли е г-н Димо Иванов, а ние – неговите приятели от НДТ, още от днес му наричаме да е здрав и да успява с усмивка във всичко добро, с което се заеме!

В АВАНС честитим предстоящия на 25 юли рожден ден на дългогодишната кореспондентка на БТА Юлия Христова и й желаем да е здрава, да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата  25 юли казваме на Пламен Стефанов. Нека е здрав, нека се радва на обичта на прекрасното си семейство и малкото слънчице у дома – Дарко. И нека успехите във всичко, с което се заеме, му бъдат ежедневен спътник!

РОЖДЕНИК на 25 юли е Милен Илиев, а ние още от днес му желаем да оздравее и да бъде радост и опора на семейството си!

ИМЕН ДЕН празнуват на 25 юли всички с имената Ана, Анна и Яна. Нека са здрави, нека мислят добро, нека правят добро и нека добро да им се връща!