ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с респект казваме днес на главния секретар на БЧК в Добрич д-р Артюн Еринозов. Бъди здрав, обичан и уважаван, докторе! Продължавай да помагаш и нека стореното Добро ти се връща стократно!

ПРАЗНИК има днес колежката ни Мариела Бончева, а нашите пожелания за рождения й ден са най-вече за здраве, за журналистически находки и много поводи за радост и гордост с порасналия й, талантлив син Ники!

РОЖДЕНИК днес е актьорът от куклен театър „Дора Габе“ Румен Куртев. Нека е здрав и нека успява с усмивка във всичките си добри начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват днес:Мануил, Емануил, Емануила, Емануела, Савел, Савелия, Исмаил. За здраве, успехи и сбъднати мечти са нашите пожелания към всички именници!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре нашият приятел, известният фоторепортер Николай Абаджиев, който от години живее в Германия, но всяко лято е в родния Добрич. От сърце го поздравяваме и му желаем да е здрав, да се радва на обичта на прекрасното си семейство и на много добри приятели и – разбира се, да продължи да снима красотата!

РОЖДЕНИК НА 20 юни е Румен Чамурлийски, а нашите пожелания към него са за здраве и успехи в добрите му начинания!

В АВАНС честитим рождения ден на агробизнесмена Христо Павлов, който празнува на 20 юни, с пожелания за здраве, богат урожай, щастие – в личен план и много успехи в бизнеса!

ИМЕН ДЕН празнуван на 20 юни Бисер, Бисера и Наум. Нека са здрави и нека добрите им начинания получават небесна подкрепа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с обич казваме в аванс на една страхотна дама – Мариана Петрова, която празнува на 21 юни. И тъй като е една от основателките на дамски клуб „Майчина грижа“, към поздравите от сърце от екипа на НДТ се присъединяват всички добротворки от благотворителната организация, които желаят на Марияна здраве и успехи за цялото й семейство. Бъди щастлива, Марианка! И нека в живота ти царят светлина и хармония!

  • РОЖДЕН ДЕН в понеделник празнува кметът на село Победа и член на общинското ръководство на ГЕРБ-Добричка Галин Иванов. А тъй като му объркахме датата и го поздравихме в началото на месеца, тази година той ще празнува за втори път. Ние пък за втори път му наричаме от здраве и успехи да не се отърве!

“НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА” – 17.06.2021, ГОД. XXIХ, БР. 46 /6480/

  • Lara Fabian – Caruso (превод BG)