СВЕТСКА КЛЮКА: 15-21 АВГУСТ /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
525

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената Mария, Mариaнa, Mариянa, Mариo, Деспинa. Нека са здрави и нека света Богородица дари добрите им мисли и дела със своята небесна подкрепа!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към една млада и много обичана от нас Мария Стефанова. На бъдещата лекарка всички ние от НДТ желаем здраве, обич, сбъднати мечти! А на мама Диди и татко Димитрин – тяхната красива и умна дъщеря да продължи да им бъде радост и гордост!

РОЖДЕНИК на 16 август е бизнесменът Енчо Малев. А ние – неговите приятели от НДТ, му желаем най-вече здраве! Желаем му  успехи – на емблематичната фирма  “Добруджански хляб” и на всичките му начинания! Желаем му дъщерите му да са му радост, опора и гордост. Желаем му многото сторено от него Добро да му се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Николай Станчев – кметски наместник на село Стефан Караджа. Нека е здрав и нека работи активно за хората от повереното му населено място!

ЕДНО уникално дете става на 17 август на цели 6 годинки – Оги, внукът на нашата колежка Галя Тодорова. На малкия сладур желаем да е здрав и палав. И все така с непресекващ и нехарактерен за едно мъниче ентусиазъм да проявява интерес към науката, архитектурата, небостъргачите, космоса и всичко, за което пише в дебелите книги, които Оги сам си чете, независимо, че още дори не е първолак! А на цялото прекрасно семейство на рожденика желаем все така да го обгръщат с обич и грижа, а той да ги радва и усмихва!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 18 август г-жа Даниела Димитрова – бивш народен представител, член на общинското ръководство на ГЕРБ –Добрич и областен ръководител на Жени ГЕРБ. Здраве желаем на дамата ние от НДТ. Обич, уважение, светлина и хармония в живота! И нека всичко хубаво, с което се заеме, се увенчава с успех!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 20 август журналистката Диана Райнова. Нека е здрава и да успява във всичките си добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на една малка чаровница – Дария Градинарова, която на 20 август става на цели на 8 години! Нека е здрава, нека усмивката не слиза от лицето й, шестиците да се редят в бележника й, а медалите от блестящите й участия на килима със СК „Албексия“, не могат да се побират в шкафа! Нека е радост за мама Мими, татто Павел и разбира се – за баба Доби и дядо Гошо!

ИМЕН ДЕН празнуват на 20 август всички с името Самуил. Здраве и успехи в добрите начинания им желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 21 август казваме на юриста Огнян Ханджиев, с пожелания да е здрав и да има много поводи за радост!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 21 август Георги Друмев – общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич. Нека е здрав, нека се радва на успехи в бизнеса, уважение в обществената дейност, много искрени приятелства и много поводи за искрена усмивка!