ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на ексдепутата д-р Светомир Михайлов – с пожелания за здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

ЕДНА ПРЕКРАСНА млада дама празнува утре рожден ден – Виктория, дъщеря на „гласа на Областна управа“ Виржиния Георгиева. На почти завършилата умна студентка желаем много щастие в живота, желаем обич, желаем да се сбъднат всичките й мечти, а на мама Вержи, татко Краси и батко Калоян – много поводи за радост и гордост с прекрасното момиче!

РОЖДЕНИК утре е председателят на Областния съвет на БЧК – Добрич, Добри Драгнев. За здраве и много ентусиазъм в благородната дейност са пожеланията на екипа на НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на Веселин Сидеров, който утре е рожденик. За здраве, успехи в бизнеса, обич у дома и сбъднати добри начинания са пожеланията към него!

НА ЦЕЛИ 3 годинки става утре внучката на нашата колежка Ивалина Костадинова Кристияна. На малката принцеса желаем да е здрава, умна, усмихната и палава – за радост на всички, които много-много я обичат!

С ОБИЧ честитим рождения ден на една страхотна жена – Зоя Иванова – една от основателките на добротворческия клуб „Майчина грижа“, дългогодишен педагог, когото отдавна пораснали вече деца още помнят – заради всеотдайността и себераздаването. Да си здрава, Зойче – казваме с утрешна дата всички ние от НДТ, още дълги години да се радваш на обичта на Сайката и на успехите на уникалната си дъщеря Радина, да те правят щастлива внуците… И да си останеш все такъв човек – със сърце – широкото отворено за Доброто. И дано стореното Добро ти се връща стократно!

В АВАНС казваме Честит рожден ден! на кметския наместник на село Медово Снежанка Симеонова, която празнува на 17 октомври. Нека е здрава, нека се радва на сбъднати мечти, а хората от повереното й населено място се радват на нейната ежедневна грижа да по-добрия им делник!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на секретаря на община Генерал Тошево Вяра Дянкова, която празнува в неделя, с пожелания за здраве и много успехи в добрите й начинания!

В АВАНС честитим рождения ден на Райна Ташева, която празнува на 18 октомври Здраве, много поводи за усмивка, много приятели и много сбъднати мечти желаем на стилната дама ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН от сърце казваме на Даринка Стойчева –  дългогодишен специалист в РЗИ, която ще черпи на 18 октомври. А нашите най-искрени пожелания са за здраве, много поводи за радост и гордост с двете й пораснали деца Криси и Боян и за много добро, с което да се среща ежедневно!

РОЖДЕНИК в неделя е Генади Ганчев. За здраве и  успехи в бизнеса  са пожеланията на екипа на НДТ, поднесени в аванс!

ИМЕН ДЕН празнуват на 18 октомври хората с имена Злата и Златимира. Нека са здрави и нека всичко добро, което си наумят, получава небесна подкрепа!

КМЕТЪТ на община Шабла Мариян Жечев е рожденик на 19 октомври нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за благото на хората от крайморската община!

Sinéad O’Connor – Nothing Compares

Barbra Streisand – Memory

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА