ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на колежката Гинка Димитрова, която дълги години беше кореспондент на българското национално радио, с пожелания да е здрава, да се радва на много поводи за радост, на искрени приятелства и на вълнуващи пътешествия!

РОЖДЕНИК днес е известният добрички ортопед д-р Павел Павлов. И сигурно телефонът му ще прегрее от поздравления на благодарни пациенти и много близки и приятели. Към всички наричания за здраве, успехи, осъществени добри начинания, много приятели и въобще – по много от всичко хубаво, за което си помечтае, се присъединява от сърце и екипът на НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената: Снежана, Снежа, Снежка. Нека всички те са здрави, нека мислят добро, нека правят добро и нека добро да им се връща!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре кметът на село Черна Иван Марев, а ние от днес му желаем да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на директорката на СУ „Св. Кл.Охридски“ Маргарита Манева, която празнува утре, с пожелания да е здрава, да се сбъднат всичките й мечти, а в живота й да царят светлина и хармония!

ИМЕН ДЕН празнуват утре хората с имена: Свобода, Елевтер, Елевтерия. Здраве, успехи, много поводи за усмивка и безусловна небесна подкрепа на добрите им начинания желаем на всички тях ние от НДТ!

  • Виктория Цыганова. Русская водка. Official Video

  • Adriano Celentano – Il Tempo Se Ne Va

  • Ricchi e Poveri – Come Vorrei (“Malena”-Monica Bellucci)