СВЕТСКА КЛЮКА: 13-20 АПРИЛ /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
301

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на говорителя на МВР – Добрич, Стоян Стоянов, с пожелания за здраве, успехи и по-малко поводи за черна полицейска хроника.

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Гинка Христова – общински съветник от МК ГЕРБ (ЗНС) в община Добричка. Здраве, сбъднати мечти и активна работа в полза на хората от най-голямата българска община желаем на дамата ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Мартина и Мартин. Нека здравето и късметът са техен ежедневен спътник!

А НАЙ-СПЕЦИАЛНИ поздрави изпращаме на една много специална Мартина – внучката на семейство Дукови, с пожелания Марти да продължи да бъде такава каквато е – умна, отговорна, талантлива, за радост и гордост на всички, които много-много я обичат!

РОЖДЕНИК на 15 април е Радослав Рачев – общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич, а ние от днес му желаем да е здрав, да жъне успехи в бизнеса, да се радва на обич, уважение и осъществени добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на известната добричка гинеколожка д-р Калина Дянкова, която празнува навръх Великден – 16 април. Да е здрава, да е щастлива, да продължи да помага на добричките бъдещи майки, да продължи да дарява живот, а в нейния живот да царят светлина и хармония, желаем ние от НДТ!

ТОЧНО В ДЕНЯ НА ЮРИСТА – 16 април, се е родил юристът Георги Коларов, а ние от НДТ в аванс му желаем да е здрав и да се радва на много успехи в добрите си начинания!

В АВАНС честитим предстоящия на 16 април рожден ден на арх. Красимир Пампоров, с пожелания за здраве, много успехи и много поводи за радост!

НА ВЕЛИКДЕН имен ден празнуват всички с имената: Велико, Велика, Величка, Велислав, Велислава. Нека са здрави и чудото на великия ден съпътства всеки техен делник!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 17 април рожден ден на една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“ – Мария Дончева. Здраве, щастие с прекрасните й деца и внуци, безброй красиви емоции и по много добро от всичко, за което си помечтае, й желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на педагога Герасим Герасимов, който празнува на 17 април. Нека е здрав, нека успява с усмивка в добрите си начинания, нека се радва на щастие у дома и на много искрени приятелства!

ПОЗДРАВИ към столицата с дата 18 април, изпращаме по повод рождения ден на г-жа Керанка Манковска, една от основателките на дамски клуб „Майчина грижа“. Здраве, сбъднати мечти, много искрени приятели и много поводи за искрена усмивка желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Живко Марков – завеждащ фонда в отдел „Нова и най-нова история“ в РИМ, който празнува на 18 април. Бъди здрав, бъди все така позитивен и все така отдаден на работата, Живе! Нека животът ти поднася много добрини, обич и уважение, а във фонда, който завеждаш, да се трупат все по-успешни документи от най-новата ни история!

РОЖДЕНИК на 19 април е Христо Христов – общински съветник  от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна, а ние в аванс му наричаме да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от красивата крайморска община!