ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на дългогодишния началник на Бюрото по труда в Добрич Васил Сивков, с пожелания да е здрав, да успява в добрите си начинания и да се радва на много приятели и много поводи а усмивка!

РОЖДЕНИК утре е приятелят на По-добрия вестник Марин Христов, а ние от днес от сърце му желаем да е здрав, да се радва на умните си прекрасни 3 внучета, да има до себе си истински приятели, с които заедно да отгледа най-вкусните домати и да налови най-големите риби. И разбира се – въпреки всички удари на съдбата, да има поводи да мечтае и да се усмихва!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре колежката ни Кремена Капралова. И макар от години да не живее и работи в Добрич, знаем, че нашите пожелания за здраве, обич, уважение и сбъднати мечти ще достигнат до нея и ще я зарадват!

С МНОГО ОБИЧ честитим рождения ден на Татяна Дукова, която празнува утре. За здраве, за светлина в живота, за много-много позитивни емоции, свързани със семейството и прекрасните й деца, за осъществени красиви планове и по много от всичко хубаво, за което си помечтае, са пожеланията към младата дама. А най-много целувки и най-сърдечни поздрави изпраща към столицата цялото семейство Дукови!

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ Йордан Йорданов  е рожденик на 15 януари. Нека е здрав, нека работи с ентусиазъм за хората от столицата на Златна Добруджа, а направеното под негово ръководство бъде красива визитна картичка за бъдещето. Нека мисли и прави Добро и Добро да му се връща!  РОЖДЕН ДЕН празнува на 15 януари Фроска Ташева. А ние от НДТ, които много я обичаме, й желаем да е здрава, да има много успехи в счетоводната работа, с която се занимава от години  и да има много поводи да се усмихва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Ценка Иванова, която празнува на 16 януари. Здраве, обич, добри приятели и много сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на известния добрички адвокат Добрин Добрев, който празнува на 17 януари. За здраве, успехи в добрите начинания и много спечелени дела в името на справедливоста са пожеланията към рожденика!

ИМЕН ДЕН празнуват на 17 януари всички с имената: Антон, Андон, Антоан, Антония, Антонина, Антоанета, Тончо, Тоня, Дончо, Донко, Донка. За здраве и небесна подкрепа на всичките им добри мисли и дела са пожеланията към именниците от екипа на НДТ!

  • Celine Dion