С ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ, но от сърце честитим вчерашния рожден ден на Радка Игнатова. На стилната дама, която вчера стана е една година по-мъдра, желаем от здраве, обич, много радост с прекрасното й семейство да не се отърве! И нека всичко добро, което си науми, се сбъдне! А вчера най-искрените благопожелания бяха от семейство Градинарови!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на известния добрички неврохирург д-р Ганчо Стоянов – с пожелания за здраве, много излекувани пациенти, много успехи в добрите му дела, много приятели и още повече поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕНИК днес е урологът д-р Димитър Радичков. За здраве, удовлетворение от добре свършената работа, много благодарни пациенти и много лично щастие са пожеланията към него!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на кметския наместник на село Дряновец Бирол Сали, който е рожденик. Нека е здрав и нека работи с много ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

НА ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНКА става днес едно очарователно мъниче – Мия – любимата внучка на нашите приятели Мариела и Здравко Иванови. Да расте здрава, умна, палава и усмихната – желаем на малката дама ние от НДТ! А мама Фани, татко Гоша, батко Боян и всички у дома, които много я обичат, да продължат да затрупват Мия с целувки и подаръци!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на адвокат Силвия Кирякова, която празнува утре. На хубавата, умна и успяла дама желаем от сърце здраве, обич, много поводи за гордост с трите й прекрасни деца и нека в живота й царят светлина и хармония!

РОЖДЕНИК утре е доц. Белчо Белчев. На известния медик от сърце желаем здраве, безброй благодарни пациенти и много поводи за радост и усмивка!

В АВАНС изпращаме поздрави по повод утрешния рожден ден на Даниела Маринова. Надяваме се, те ще я настигнат в столицата, а пожеланията от Добрич – за  здраве, обич и много сбъднати мечти, ще я зарадват!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме от днес на всички, които празнуват на утрешния Петковден: Петко, Петка, Петкан, Петра, Петрана, Петрина, Петрия, Петричка, Петкана, Пенко, Пенка, Параскев, Параскева, Парашкев, Парашкева, Паруш, Кева. Нека са здрави и нека света Петка ги закриля и им помага във всичко добро, с което се заемат!

Sarah McLachlan / Josh Groban – Angel
НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

След края на света Васил Найденов
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Kj Smeby
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Carole King – You’ve Got a Friend (from Welcome To My Living Room)