РОЖДЕН ДЕН празнува днес бившият кмет на Добрич и настоящ общински съветник Детелина Николова. Здраве й желаем ние от НДТ. И нека работи активно в полза на добричлии!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на известният инфекционист д-р Венета Йовева, с пожелания да е здрава, да продължи да дарява здраве и да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК днес е кметът на село Плачи дол Атанас Пенев. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от китното добруджанско село!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на хората с имена Спиридон и Спиро. Нека са здрави и техният небесен покровител свети Спиридон закриля добрите им мисли и дела!

ЕДНА УНИКАЛНА ЖЕНА, изтъкана от професионализъм и истински работохолизъм,  празнува утре рожден ден – зам.-кметът на община Тервел Дияна Илиева. От сърце я поздравяваме с празника и й желаем да е здрава, с все същата неизчерпаема енергия да създава добрини за хората от прекрасната община, да е обичана, уважавана и да има много поводи да се усмихва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на главния финансист на Търговско-промишлената палата в Добрич Светлозар Стоянов. Здраве и много успехи във всички добри начинания желаем на рожденика ние от НДТ!

РОЖДЕНИК утре е управителят на „Елпром-ЕТ“ Никогос Хубесарян, а ние още от днес му желаем здраве и успехи в добрите си начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме от сърце на Светослав Петков. Здраве, обич и много успехи желаем на младия господин ние от НДТ! Нека продължи да бъде креативен, инициативен и да успява да доведе до успешен край всичките си прекрасни начинания. И нека има много поводи да се усмихва!

ИМЕН ДЕН празнуват утре хората с имена Евгений и Адам. Нека са здрави и всичко хубаво, с което се заемат, да се увенчава с успех!