ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на известния добрички хирург д-р Дженко Русев, с пожелания за здраве, стотици спасени пациенти и успех във всичко, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре – Таня Ангелова – дългогодишен съдия в Окръжен съд Добрич, носител на Почетен знак за професионални постижения. Здраве, щастие, професионално удовлетворение и лични поводи за усмивка желаем на съдия Ангелова ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на кмета на село Плачи дол /седми мандат/ и лидер на социалистите в най-голямата българска община – Добричка, Живко Желев, който утре е рожденик. Здраве и много ентусиазъм в отговорната обществена работа желаем на г-н Желев ние от По-добрия вестник!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре д-р Маргарита Калинова – общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик и кандидат от за народен представител от листата на ГЕРБ. Да е здрава, да успява в добрите си начинания, да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти желаем в аванс на дамата ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на бизнесмена Гено Генов, който празнува на 13 март. Нека е здрав и нека успява във всичко добро, с което се е заел!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е колежката ни Ивалина Костадинова, която години наред успешно съчетава ограмотяването и възпитанието на деца с качествената журналистика. Бъди здрава, Иве, радвай се на прекрасното си семейство и умните си ученици, намирай позитивните новини и продължи да ги споделяш с хиляди читатели. Бъди обичана, уважавана и имай безброй поводи да се усмихваш!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 14 март „гласът на Областна администрация“,  Виржиния Георгиева. Здраве – за нея и цялото семейство, много успехи във всичките й добри начинания и много светлина и хармония в живота желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Иван Петков, който празнува на 15 март, с пожелания да е здрав и да се радва на много успехи и много искрени приятели!

РОЖДЕНИК на 15 март е прокурор Веселин Вичев. За здраве, много успехи и много поводи за искрена усмивка са нашите пожелания към него!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на юриста Милчо Каменски, който празнува в понеделник. Нека е здрав и нека всичките му добри начинания се увенчават с успех!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 15 март началникът на отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ-Добрич, общински съветник и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ д-р Ивайло Петев. Нека е здрав, нека продължи да дарява живот, нека се радва на щастие у дома и уважение в обществото, нека да прави добро и добро да му се връща!

ОСКАР БЕНТЪН – АЗ ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА – ПРЕВОД

Luciano Pavarotti, James Brown – It’s A Man’s Man’s Man’s World (Stereo)