Lucio Dalla – Caruso (Videoclip)

НА ЦЕЛИ 27 ГОДИНИ става на 13 септември любимият вестник на хиляди добруджанци – „Нова добруджанска трибуна“. Години, изпълнени с много емоция, с много труд, с много трудности, но и с много удоволствие от факта, че ежедневно пишем историята на нашия прекрасен край. И с усещането, че вършим нещо наистина полезно, което ще остане и след още много по 27 години – за да разказва на онези, които искат да знаят… Честит рожден ден казваме на всички, които работят и живеят с делниците и празниците на вестника. Здраве и много успехи във всичко добро, което вършат желаем на нашите читатели, на нашите приятели, на рекламодателите на вестника и на всички добруджанци, с които ни свързват 27 активни години!

Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)

РОЖДЕНИК на 13 септември е Почетният гражданин но Добрич и дългогодишен журналист Йовчо Карамфилов. За здраве и успехи в добрите му начинания са пожеланията към него!

Al Bano & Romina Power – Liberta

ЧЕСТИТ ИМЕН ден казваме в аванс на всички, които празнуват на Кръстовден: Кръстю, Кръстьо, Кръстенa, Кристина, Кръстина, Кънчо, Ставри. Нека са здрави, нека успяват с усмивка във всичко добро, което си наумят и нека се радват на светлина и хармония в живота!

Авеню – Свобода