ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Светла Стоева, една от най-активните дами в ХобиСклуб, с пожелания за здраве и много поводи за усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената Галина, Галя, Галин, Галена. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заемат, получава небесна подкрепа.

А НАЙ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ отправяме към нашата колежка Галя Димитрова и й наричаме от здраве, щастие, обич и късмет да не се отърве! Всъщност, тези дни ще са празнични за цялото семейство, защото само след два дни именници са съпругът й Тошко и прекрасният й внук Теодор. И на двамата в аванс желаем здраве – на дядо Тодор – успехи в работата, а на Тео – шестици и много спечелени баскетболни мачове!

В АВАНС честитим предстоящия на 12 март рожден ден на Таня Ангелова – дългогодишен съдия в Окръжен съд – Добрич, носител на Почетен знак за професионални постижения. Здраве, обич и уважение и много успехи в добрите начинания желаем на г-жа Ангелова ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 12 март казваме на Живко Желев – кмет на кмет на село Паскалево седми мандат и лидер на социалистите в община Добричка, а пожеланията ни в аванс са да е здрав, да работи с ентусиазъм за хората от китното българско село и да успява във всичко хубаво, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 12 март  д-р Маргарита Калинова – общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик. Нека е здрава,, нека е щастлива и нека има много инициативи за по-добрия утрешен ден на хората от Белия град!

ИМЕН ДЕН празнуват на 12 март всички с имената: Тодор, Теодор, Тодора, Теодора, Тошо, Божидар, Божидара, Божанка, Даринка, Божо, Доре, Дарчо, Дора, Дорка, Дарка. Нека всички те са здрави, нека мислят Добро, нека правят Добро и нека Добро да им се връща!

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН отсега казваме на бизнесмена Гено Генов, с пожелания за здраве , успехи в работата и щастие в живота!

РОЖДЕН ДЕН на 14 март празнува любимата учителка на стотици добрички малчугани Ивалина Костадинова. На дамата, която успешно съчетава отговорната работа в училище с отговорната журналистика, от сърце желаем да е здрава, да успява във всичко с непресекваща енергия, да е обичана у дома и уважавана от всички, да мечтае и да сбъдва мечтите си!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 14 март „гласът на Областна администрация“ , Виржиния Георгиева, а ние от днес й желаем да е здрава, да има много поводи за радост с прекрасното си семейство, да има много позитивни новини и събития, които да споделя с хората от Добричка област. И разбира се – да има много поводи за искрена усмивка!