ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-н Керан Керанов, с пожелание за здраве и много успехи в добрите начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената Олег, Олга и Оля. Здраве, много щастие и много светлина и хармония в живота им желаем ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 13 юли адвокат Йорданка Мишева, една от учредителките на благотворителната организация “Майчина грижа”. А ние още от днес й наричаме от здраве, много искрени приятели и много поводи за радост да не се отърве!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН в аванс казваме на куклената актриса и „цветен дизайнер“ Юлия Радева, която празнува на 13 юли. Нека е здрава, нека  продължи да създава красота и да пали усмивки върху детските личица!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 14 юли главният редактор на „Радио Добруджа” Петър Петров. Здраве, професионални успехи и много поводи за радост му желаем ние от НДТ1

В АВАНС честитим предстоящия на 15 юли рожден ден на създателя на успешния сайт БГ туризъм Руслан Йорданов. Здраве, успехи във всички добри начинания, обич, уважение и много екзотични пътешествия желаем на колегата ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 15 юли кметският наместник на с. Владимирово Живко Стоянов. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН празнуват на 15 юли хората с имена: Владимир, Влади, Владимира, Влада. Здраве, щастие и много късмет да съпътстват дните им!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към нашия колега Владимир Димитров. И му наричаме да е здрав и обичан! И всичко добро, с което се заеме, да се увенчава с успех!

ОТ СЪРЦЕ честитим в аванс рождения ден на една прекрасна млада дама Андриана Димитрова, която празнува на 16 юли. И от сърце й желаем да е здрава, да е щастлива, да е обичана, да има безброй поводи за радост и гордост с малкото слънчице у дома – умникът Оги! И въобще – нека й се случва по много Добро от всичко, за което си помечтае!

ИМЕН ДЕН празнуват на 16 юли всички с имената Юлия, Юлиан, Юлиана. Здраве, щастие и сбъднати мечти им желаем ние от НДТ!