ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на един млад господин -Калоян Георгиев, който учи и работи във Варна. Нека е здрав, нека обичта и успехите са негов спътник, нека се радва на добри приятели и сбъднати мечти, казваме ние от НДТ. А на мама Вержи, татко Краси и сестра му Виктория желаем много щастие с тяхното пораснало момче!

РОЖДЕНИК утре е бившият зам.-кмет на Добрич арх. Пламен Ганчев. Здраве, успехи и много поводи за лично щастие  желаем ние от НДТ!

ПРАЗНИК ИМА утре една красива млада дама – Мила Ханджиева. Ние от НДТ й желаем от здраве, обич в семейството, успехи в добрите й начинания, добри приятели, много щастие с двете й прекрасни слънчица – Тошко и Руми!

ДОБРУДЖАНСКИ поздрави изпращаме с утрешна дата в столицата на Ивелина Оприкова, която празнува рожден ден. Да е здрава и обичана, и да успява във всичко добро, което си науми, желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА утре е г-жа Дора Малева. На стилната дама желаем здраве, светлина и хармония в живота, много сбъднати добри намерения, много истински приятели и въобще – по много от всичко добро, което пожелае!

ПРАЗНИК има утре една сърцата жена с неостаряващ дух – Владка Вълчанова. Много здраве, много покорени върхове с туристическите й приятели, много щастие у дома и много сбъднати мечти желаем на Влади ние от НДТ. И нека все така добре се грижи за нас!

РОЖДЕНИК в неделя е известният добрички неврохирург д-р Ганчо Стоянов. Здраве и безброй благодарни пациенти, на които е върнал усмивката, му желаем ние от НДТ! Нека успява във всичко добро, което си науми, нека се радва на обич, уважение и професионално удовлетворение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на уролога д-р Димитър Радичков, който празнува рожден ден в неделя. За здраве, много излекувани пациенти, много сбъднати мечти и много лични и професионални успехи са пожеланията на екипа на НДТ!

ПРАЗНИК ще има в неделя в добруджанското село Дряновец. Поводът –  рожденият ден на кметския наместник Бирол Сали. За здраве и много ентусиазъм в работата за благото на хората са нашите пожелания към него!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST