ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Ивелина Янакиева – общински съветник от ГЕРБ в Шабла и член на общинското ръководство на партията в крайморския град. Здраве, много щастие и активна работа в полза на хората от красивата община желаем на рожденичката ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 5 юли кметският наместник на село Горун Светла Колева. Нека е здрава, нека се радва на много поводи за усмивка, а хората от повереното й населено място се радват на нейните грижи и всеотдайност!

ИМЕН ДЕН празнуват на 5 юли всички с имената Атанас и Атанаска. Здраве и много щастие желаем на именниците. И нека техният небесен покровител бди над добрите им мисли и дела!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 6 юли рожден ден на нашата прекрасна колежка Диана Стефанова. И от сърце й наричаме – от здраве, обич у дома, прекрасни преживявания с прекрасните и деца и още по-прекрасния й внук, успехи във всичките й добри начинания… да не се отърве. Нека се радва на цялото Добро, което вселената може да й изпрати, защото го заслужава!

ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК казваме в аванс на психоложката Камелия Калчева. На 9 юли рожден ден празнуват прекрасната й дъщеря Лия-Мария и мъжът на сърцето й Христин. Нека и двамата са здрави, нека Лия, която вече е дипломиран архитект, има шанса да построи сградите на мечтите си, а капитан Христин Ненков да преплува всички морета по земното кълбо. А на Камелия желаем да се радва на обичта и на двамата, а в живота й всеки ден да е празник!