СВЕТСКА КЛЮКА /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
471

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на собственика на книжарница „Марина“ Йордан Йорданов, с пожелания да е здрав, да се радва на обичта на прекрасното си семейство и на много успехи в бизнеса, да продължи да бъде все такъв добър човек, готов винаги да подаде ръка на добра кауза. И да има много приятели и много поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕНИК днес е кметът на село Житница Йордан Господинов. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

С ОБИЧ всички от НДТ честитим утрешния рожден ден на една млада и  много обичана учителка от Каварна – Емилия Семова. На Еми желаем да е здрава, да се радва на обичта на прекрасния си съпруг Ники и на двете очарователни слънчица у дома – Любчо и Рая, да е все такава работлива, слънчева, отговорна и  себераздаваща се. И да й върви по вода във всичко, с което се заеме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на г-жа Ваня Янкова, с пожелания за здраве, за успехи, за много добри приятели и за много осъществени добри начинания!.

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Евтим и Евтимий. Здраве и успехи във всичките им добри начинания им желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на всички с имената Агнеса, Максим и Максимилиан, които празнуват на 21 януари. Нека са здрави, успешни и щастливи!

РОЖДЕНИЧКА на 22 януари е г-жа Боряна Андреева, а ние още от днес й желаем от здраве, сбъднати мечти и много поводи за усмивка да не се отърве!

В АВАНС честитим рождения ден на Симеон Господинов – общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик, който празнува на 22 януари. Нека е здрав и нека работи с мисъл и грижа за хората от Белия град!

ИМЕН ДЕН празнуват на 22 януари всички с имената Tимoтeй и Тимофей. Здраве и успехи във всичко добро, с което се заемат, им желаем в аванс ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 23 януари старши акаунт мениджърът на  Виваком – Добрич, Десислава Колева. На стилната, работлива дама желаем да е здрава, да се радва на обичта на прекрасното си семейство, да продължи да бъде първенец в работата си, да продължи с непресекващ ентусиазъм да работи за благородната кауза на дамски клуб „Майчина грижа“ и разбира се – да се сбъдват всичките й мечти, а стореното от нея добро да й се връща стократно!

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
  2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА