ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце и с огромно уважение на една уникална жена, изтъкана от работохолизъм – зам.-кмета на Община Тервел Дияна Илиева. Здраве, непресекваща енергия, впрегната в добрините на днешния и утрешния ден на добруджанската община, много осъществени проекти, обич, уважение и сбъднати мечти желаем на г-жа Илиева ние – нейните приятели от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е главният финансист на Търговско-промишлената палата в Добрич Светлозар Стоянов. Нека е здрав, нека се радва на успехи и да има много поводи за усмивка с прекрасното си семейство!

ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на Светослав Петков – един прекрасен млад човек, на когото му се удава всичко, с което се заеме, просто защото е скопосен, креативен и с добро сърце. Бъди здрав, Светльо, бъди все така готов да се впуснеш в справедлива кауза, бъде все така верен на четироногите в Добрич. Нека начинанията ти са успешни, а хората край теб те обичат и те подкрепят безрезервно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на управителя на „Елпром“ Никогос Хубесарян, с пожелания за здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

С УТРЕШНА ДАТА честитим рождения ден на дългогодишния кореспондент на БНР, нашата колежка Гинка Димитрова. Здраве, много пътешествия, много искрени приятели и много поводи за радост желаем на Гинчето ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре известният добрички ортопед д-р Павел Павлов. А ние още от днес му желаем самият той да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на много успехи, на обич и уважение!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената: Снежана, Снежа, Снежка. Здраве, обич и сбъднати мечти желаем на всички тях ние от НДТ!