ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една жена, посветила живота си на образованието в Добрич и на това – училище „Св.Климент Охридски“ да бъде еталон на учебно заведение с над европейски стандарт – г-жа Юлияна Герасимова. Бъди здрава, г-жо Герасимова, й казваме днес, бъди все така заредена с иновативни мисли и невероятна работоспособност да ги реализираш, продължавай да обичаш децата и да търсиш най-доброто за тяхното израстване и развитие! А в личен план – нека стореното от теб добро, ти се връща стократно!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Велина Влайкова, а ние от НДТ й наричаме да е здрава, да се радва на обичта на прекрасното си семейство, да мечтае и да сбъдва мечтите си!

ИМЕН ДЕН днес – на Възнесение Господне, празнуват хората с имена: Спас, Спаска, Спасена, Спасимира. Нека са здрави и нека добрите им мисли и дела получават безусловна небесна подкрепа!

РОЖДЕНИК утре е бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, а пожеланията на екипа на НДТ към него в аванс са за здраве и за много осъществени добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на бившия кмет на Община Добричка Тошко Петков, който празнува на 4 юни, с пожелания да е здрав, и да се радва на успехи във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕНИЧКА на 4 юни е известната добричка стоматоложка д-р Меглена Попова, а ние от НДТ още от днес й желаем здраве, много благодарни пациенти, много поводи за радост и усмивка и много сбъднати мечти!

В АВАНС честитим предстоящия на 4 юни рожден ден на колежката от радио „Добруджа“ Севдалина Сарандева, с пожелания да е здрава, да успява с усмивка в добрите си начинания и да намира вдъхновяващи журналистически находки!

ДОБРУДЖАНСКИЯТ СЛАВЕЙ Галина Дурмушлийска празнува рожден ден на 5 юни. Нека е здрава, нека продължи да популяризира прекрасния ни фолклор и нека целият й живот бъде една хубава песен!

ЛЮБИМАТА НА СТОТИЦИ ученици преподавателка по немски и английски език в ЕГ „Гео Милев” Лиляна Лазарова-Вълчанова е рожденичка на 5 юни. И ще получи стотици благопожелания, към които от сърце се присъединяваме и ние от НДТ. Бъди здрава, бъди щастлива, бъди обичана и уважавана, Лили! И нека всичките ти мечти се сбъднат!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден в аванс казваме на агробизнесмена Валентин Манолов, който празнува на 6 юни, с пожелания за здраве и много успехи във всичко добро, с което се заеме!

ДИРЕКТОРЪТ на СУ „П.Р.Славейков“ Георги Георгиев празнува рожден ден на 6 юни, а ние отсега му наричаме да е здрав, да продължи да ръководи успешно уважаваното училище и да има много поводи да се гордее със своите възпитаници!

В АВАНС честитим предстоящия на 6 юни рождения ден на бившия началник на Регионалния инспекторат по образованието Жоро Тошков, а пожеланията ни към него са за здраве, за много успехи и много поводи за радост!