ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на финансиста на Психодиспансера в Добрич Петя Обретенова, с пожелания да е здрава, да е обичана и уважавана, да успява в добрите си начинания и да й се случват само хубави неща!

РОЖДЕНИК утре е Стефко Денев – общински съветник от групата на ГЕРБ в Тервел. Здраве и много ентусиазъм в работата за хората от красивата добруджанска община му желаем ние от НДТ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Северина Савова – директор на Бюро по труда – Добрич, която ще черпи на 21 май. Здраве желаем на дамата, много успехи в трудната работа да дарява на нуждаещите се надежда за труд и достоен живот, много щастие в личен план и много сбъднати мечти!

В АВАНС честитим предстоящия на 21 май рожден ден на управителя на „Градски транспорт“ – Добрич, Катя Петкова. На стилната дама желаем да е здрава и обичана, да се справя успешно с трудната задача – да реши проблемите на градския транспорт, да е енергична и да успява с усмивка във всичко хубаво, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват на 21 май всички с имената: Константин, Костадин, Константина, Костадинa, Динko, Динка, Елена, Елеонора, Ели, Еленko. Здраве, светлина и хармония в живота и двойна закрила на добрите им начинания от техните двама небесни покровители – св.св. Константин и Елена, желаем на всички тях ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Илко Пантелеев, който празнува на 22 май, с пожелания за здраве и много успехи!

В АВАНС честитим рождения ден на Румяна Стоянова – ръководител на школата по изобразително изкуство в НЧ „Йордан Йовков“, която празнува на 22 май. Нека е здрава, нека продължи да твори и да вдъхновява младите да създават красота и нека се сбъдват всичките й мечти!

ЕДНА ПРЕКРАСНА дама, за която създаването и  администрирането на европроекти е просто детска игра, празнува на 23 май. Честит рожден ден в аванс казваме на Правда Димова ние от НДТ и й желаем от здраве, успехи, усмивки и безброй поводи за радост да не се отърве!

НАВРЪХ светлия празник 24 май се е родил Димитър Василев – управител на „Пътнически превози“ и общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич. Нека е здрав, нека работи с несекваща енергия за хората на Добрич, нека с лекота преодолява обективните трудности, съпътстващи дейността на управляваната от него фирма  и нека добрите му начинания се увенчават с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на приятеля на по-добрия вестник Митко Михайлов, който празнува на 25 май. Убедени сме, че пожеланията ни за здраве, обич, уважение, осъществени добри начинания и много поводи за радост ще го „настигнат“ в столицата и ще се прибавят към стотиците поздрави от близки и приятели.

ЧЕСТИТИМ рождените дни и на всички приятели във ФБ-групите ни!